Η ντίβα της jazz Dianne Reeves που θεωρείται παγκόσμια ως η πλέον φημισμένη γυναικεία φωνή του είδους θα τραγουδήσει στο Gazarte (Βουτάδων 32, Γκάζι) στις 18 και 19 Νοεμβρίου.

Σαν επιβράβευση της απαράμιλλης δεξιοτεχνίας της, της σπουδαίας αυτοσχεδιαστικής ικανότητας της ,της συναισθηματικής της έκφρασης και του μοναδικού της στυλ τιμήθηκε με 3 διαδοχικά βραβεία GRAMMY ως η καλύτερη jazz τραγουδίστρια και μάλιστα σε όλες τις vocal κατηγορίες.

Το 4ο βραβείο GRAMMY της καριέρας της το κέρδισε το 2006 με το CD good night and good luck από την ομώνυμη ταινία του George Clooney.

Το 2004 κυκλοφόρησε η εορταστική συλλογή CHRISTMAS TIME IS HERE την οποία οι κριτικοί υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και ειδικά ο Ben Ratliff της New York Times έγραψε:
«Η κυρία Reeves με την εκπληκτική της φωνητική δεξιότητα και το πηγαίο της συναίσθημα αυτοπροσδιορίζεται ως η διακεκριμένη φωνή της jazz. Είναι ένα από τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα jazz CD που έχω ακούσει ποτέ».
Το 2007 η D.Reeves εμφανίζεται στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ του Billy Strayhorn, ενώ το 2008 κυκλοφορεί το CD when you know μια εξαιρετική συλλογή από παλιά κομμάτια σε καινούργιες εκτελέσεις με πολύ προσωπικό στυλ αλλά και από καινούργια τραγούδια με ανεπανάληπτες προσωπικές ερμηνείες.

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΩΡA ENAΡΞΗΣ: 22:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΩΡA ENAΡΞΗΣ: 22:30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
50€, 40€, 30€
20€ (ΟΡΘΙΟΙ).