Ακόμα και σε καιρούς χαλεπούς ο Σαίξπηρ θριαμβεύει. Η παράσταση που σκηνοθέτησε ο Στάθης Λιβαθινός με τον Νικήτα Τσακίρογλου στο ρόλο ενός βασιλιά που η απώλεια και η μοναξιά θα τον οδηγήσουν στα άκρα και θα φανερώσουν όλη την ευαισθησία και το μεγαλείο του, έχει πουλήσει περισσότερες από 12.000 εισιτήρια για τις 20 παραστάσεις του. Ο Ληρ θα δοκιμαστεί και θα πονέσει όσο δεν έχει πονέσει άνθρωπος ως τώρα.

Στο κορυφαίο του αυτό έργο, ο Σαίξπηρ δείχνει πως οι βασιλιάδες είναι μόνο προσωρινοί. Ατρόμητοι στην αρχή, απειλητικοί, αμείλικτοι τιμωροί, ώσπου ο χρόνος και η ιστορία να τους μετατρέψουν σε ανήμπορα, τραγικά γεροντάκια.

Στο κατάμεστο από κόσμο Παλλάς, το κοινό χειροκρότησε θερμά στην πρεμιέρα την ροκ εκδοχή αυτής της μεγαλειώδους ιστορίας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της επίσημης πρεμιέρας ήταν η Άννα Νταλάρα, Άδωνης Γεωργιάδης- Ευγενία Μανωλίδου, Πέτρος Ευθυμίου, Βάσω Παπανδρέου, Χρυσούλα Διαβάτη, Γρηγόρης Βαλτινός, Υβόννη Μαλτέζου, Έλενα Ακρίτα, Άννα Βερούλη, Νάντια Μπουλέ, Μπήλιω Τσουκαλά, Μπέτυ Αρβανίτη, Βίκυ Φλέσσα, Νίκος Μουρατίδης, Μαρία Ναυπλιώτου, Νίκος Περάκης, Θανάσης Παπαθανασίου, Γωγώ Μπρέμπου, Νίκος Ξυδάκης, Αλέκος Συσσοβίτης, Ορέστης Ανδρεαδάκης.