Το Κέντρο Τεχνών 4 Εποχές σε συνεργασία με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν τη Διεθνή Έκθεση Τεχνών «AthensArt 2010», που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων με την συμμετοχή 250 καλλιτεχνών από 50 χώρες, στέλνοντας το μήνυμα «Η Φιλία μέσα από την Τέχνη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο», από την 1η έως την 15η Σεπτεμβρίου 2010 (Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος», Πειραιώς 100, Γκάζι).

Το φιλόδοξο εγχείρημα της διοργάνωσης αυτής της διεθνούς εικαστικής συνάντησης βρίσκει την χρονική του αφετηρία 30 χρόνια πριν, με την ίδρυση του Κέντρου Τεχνών 4 Εποχές (CA4S) από τον καθηγητή, καλλιτέχνη και σύγχρονο φιλόσοφο Τάκι Αλεξίου.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της έκθεσης  και διοργανώνεται ημερίδα με θέμα «Η Φιλία μέσα από την Τέχνη μπορεί να αλλάξει τον Κόσμο»

Ομιλητές: Δρ. Πέτρος Τατούλης τ. Υπουργός Πολιτισμού, κ. Φώτης Κουβέλης ανεξάρτητος Βουλευτής, Δρ. Νίκος Μαρκάτος Καθηγητής, τ. Πρύτανης ΕΜΠ, Δρ. Tom Flynn Ιστορικός & Κριτικός της Τέχνης, Συγγραφέας και Δρ. Hasan Badawi Αν. Καθηγητής ΑΠΘ.