Η SYM περνά κάποιες sport πινελιές στο ρετρό της μοντέλο, Fiddle III, προσθέτοντας στον κλασική του εμφάνιση κάποιες σύγχρονες πινελιές. Το Fiddle III στη νέα του έκδοση με την ονομασία MAT BLACK, ανανεώθηκε χρωματικά και διαφοροποιείται σε αρκετά ακόμη σημεία από την κλασική έκδοση.

Έχοντας ως βασικό του χρώμα το μαύρο ματ που αποτελεί τη νέα μόδα και στα δίτροχα, στο Fiddle III συνδυάζεται σε πολλά σημεία με γυαλιστερό μαύρο χρώμα, δημιουργώντας αισθητικές αντιθέσεις.

Γυαλιστερές επιφάνειες συναντώνται στην μπροστινή ποδιά, την εσωτερική ποδιά με το ντουλαπάκι, την ποδιά της σέλας, στο μπροστινό φτερό και το άνω τμήμα των πλαϊνών τμημάτων του scooter.

Κόκκινες λεπτομέρειες τονίζουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα που θέλει η SYM να δώσει στο Fiddle III. Εντοπίζονται  στις κόκκινες πλέον δαγκάνες των δισκοφρένων, το κόκκινο σιρίτι στις μαύρες ζάντες αλλά και στην κόκκινη ραφή και το κόκκινο ρέλι στη σέλα του.

Συνδυαστικά με αυτά, το Fiddle απέκτησε και το διακριτικό logo «Sport» στην εσωτερική του ποδιά, ώστε να τονιστεί η νέα του ταυτότητα.

Σε κυβισμούς 50, 125 και 200 κ.εκ., το Fiddle ΙΙΙ συνδυάζει τη ρετρό εμφάνιση με την πρακτικότητα ενός αστικού scooter. Με ευρύχωρο επίπεδο πάτωμα, χαμηλό βάρος και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση, αποτελεί λύση στις μετακινήσεις της καθημερινότητας.

amsdajfh2 amsdajfh3