Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει πως η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της δεν έχει αποχωρήσει. Όπως είπε χαρακτηριστικά, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να την ταράξουν, εκείνη δεν θα ταραχθεί.

«Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της προσωπικής και της επαγγελματικής μου ζωής και όλο το Σαββατοκύριακο διάβαζα κάτι που με ενόχλησε πολύ, παρόλο που δεν μας πήρε ένας τηλέφωνο να μας ρωτήσει. Ότι αποχώρησε η αρχισυντάκτριά μας. Ξεκίνησε από τη “Real News” αυτό και παρακαλώ να μην τα αναπαράγουν σοβαρά sites», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Έγραψαν ότι αποχώρησε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η Φλωρεντία, κάτι το οποίο δεν ισχύει, λόγω χαμηλών πτήσεων τηλεθέασης. Δεν ξέρω αν βλέπετε τα νούμερα καθημερινά, εγώ τα βλέπω καθημερινά και εμείς και ο σταθμός και είμαστε και πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Την Παρασκευή ήμασταν πρώτοι, είναι πάρα πολύ νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα όμως. Και πέρσι ήμασταν πρώτοι  μέχρι τον Δεκέμβρη και την πήρε ο Γιώργος Λιάγκας. Αυτά συμβαίνουν. Παρόλα αυτά έχουμε μια σταθερότητα, είμαστε ικανοποιημένοι και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχει αποχωρήσει κανείς. Μην γράφετε κάτι από το κεφάλι σαςν πάρτε ένα τηλέφωνο και θα σας πούμε αν ισχύει. Δεν ισχύει και παρακαλώ πολύ είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα. Παρακαλώ την αναπαραγωγή να σταματήσει», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αν θέλετε να ταράξετε εμένα, εμένα δεν θα με ταράξετε με τίποτα φέτος. Αν θέλετε εντάσεις, δείτε άλλες εκπομπές, στη δικιά μας από την πλευρά μου δεν θα δημιουργηθούν», ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια του Alpha.