Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, οι συντελεστές ταξίδεψαν στο γραφικό Γαλαξίδι, που διατηρεί το παραδοσιακό του χρώμα και αποτελεί το τέλειο σκηνικό για τη σειρά, και εκεί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Είμαστε στο πανέμορφο Γαλαξίδι και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ο χώρος μάς ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή και αυτό μας προδιαθέτει να μπούμε κι εμείς σε μια ατμόσφαιρα να ξεκινήσουμε αυτό το παραμύθι του Άγιου έρωτα» θα πει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος που υποδύεται τον πατέρα Νικόλαο. Και συνεχίζει «στη σειρά υπογραμμίζουμε κάποιες αξίες οικογενειακές, κοινωνικές και ίσως και μια μικρή αναζήτηση στη σχέση των ανθρώπων με μια ανώτερη δύναμη». Όσο για το ρόλο του θα πει «είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω αυτό το ρόλο, είναι ρόλος πρόκληση για μένα προσωπικά, έχει μεγάλες απαιτήσεις, θέλει μεγάλη προσοχή, ακροβατεί συνεχώς».

Η Δανάη Παππά, η Χλόη της σειράς, σημειώνει: «ερχόμαστε στις οθόνες σας και ελπίζω να ταράξουμε λίγο τις ισορροπίες και με τις σχέσεις που δημιουργούνται στη σειρά και με το δράμα που υπάρχει και με την εποχή».

«Το σενάριο είναι εξαιρετικό και συνέχεια συμβαίνουν πράγματα που μας εκπλήσσουν κι εμάς» επισημαίνει η Ταμίλλα Κουλίεβα, η τηλεοπτική Θάλεια, ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη, που υποδύεται την Χριστίνα, συμπληρώνει: «πάρα πολύ γρήγορα συμβαίνουν όλα, τάχιστα. Δεν έχω ξανά υπάρξει σε δουλειά που σε κάθε επεισόδιο κάτι καινούριο σου κόβει την ανάσα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και νομίζω θα κερδίσει το κοινό σίγουρα». Για να συνεχίσει η Ταμίλλα «και άρχισα να αναρωτιέμαι ο έρωτας είναι πάντα άγιος;»

Ο Γιάννης Σίντος, ο Στέφανος της σειράς, σημειώνει ότι «όλοι οι συντελεστές είναι ένας κι ένας και νομίζω ότι θα γίνει κάτι ωραίο».

Τέλος, ο σκηνοθέτης της σειράς Σπύρος Μιχαλόπουλος, θα πει «βρισκόμαστε στο μαγευτικό Γαλαξίδι στη διαδικασία των γυρισμάτων. Είναι ένας τόπος που παραμένει γραφικός και θα κάνουμε κάποιες σκηνές που θα δείτε φέτος και φαντάζομαι ότι θα σας συγκλονίσουν όπως συγκλονίζουν κι εμάς».