Ο «Τροχός της Τύχης», το αγαπημένο παιχνίδι της απογευματινής ζώνης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με νέα επεισόδια, για να μοιράσει πολλά δώρα, χρηματικά έπαθλα και αυτοκίνητα.

Το Star κάνει για ακόμη μια φορά ένα βήμα μπροστά στον χώρο της ψυχαγωγίας, παρουσιάζοντας το πρώτο τρέιλερ στην ελληνική τηλεόραση που έχει δημιουργηθεί και επεξεργαστεί εξολοκλήρου με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Το πρωτοπόρο τρέιλερ, το οποίο μεταδίδεται στον τηλεοπτικό αέρα του Star από την Παρασκευή 30/8, αποτελεί προϊόν προηγμένων αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίοι δημιούργησαν την οπτικοακουστική σύνθεση για ένα δυναμικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η δημιουργία του τρέιλερ έγινε με αποκλειστική χρήση εφαρμογών ΑΙ από το τμήμα τρέιλερς του Star. Η τεχνολογία αυτή προσφέρει πρωτόγνωρες δυνατότητες στη δημιουργία περιεχομένου, ανοίγοντας νέους δρόμους στην παραγωγή τηλεοπτικού υλικού.

Ο προϊστάμενος του τμήματος τρέιλερΑντώνης Πιερράκος δήλωσε: «Το τμήμα τρέιλερς δεν σταματά να εξελίσσεται και να ειδικεύεται στις νέες τεχνολογίες. Μετά από ένα χρόνο μελέτης και δοκιμών πάνω στην τεχνητή νοημοσύνη καταφέραμε να δημιουργήσουμε το πρώτο τρέιλερ με χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Το τρέιλερ δημιούργησε η Ευαγγελία Παρδάλη, βασισμένη σε σενάριο της Έρσης Νικολαΐδη. Η επιμέλεια έγινε από τον Αντώνη Βαλαβάνη και εμένα. Συνεχίζουμε δυναμικά και στο νέο δρόμο της τεχνητής νοημοσύνης».