Το «Grand Hotel», η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στο τηλεοπτικό κοινό.

Λίγο πριν τα λαμπερά εγκαίνια, μπαίνουμε στα παρασκήνια του πολυτελούς ξενοδοχείου, μεταφερόμαστε στους μυστηριώδεις διαδρόμους και πίσω από κλειστές πόρτες δωματίων, και εκεί γινόμαστε μάρτυρες μεγάλων παθών και αποτρόπαιων εγκλημάτων.

Σε κοντινή απόσταση, βρισκόμαστε στα φτωχικά σπίτια μιας προσφυγικής συνοικίας, εκεί όπου φωλιάζουν τραυματισμένα όνειρα, αλλά και η υπερηφάνεια μιας άλλης, ξεριζωμένης ζωής.

Κηφισιά 1925

Τρία χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή…

Όλα ξεκινούν όταν μια προσφυγοπούλα καμαριέρα εξαφανίζεται από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς.

Ο τολμηρός αδερφός της εισβάλλει στο «Grand Hotel», παριστάνοντας τον σερβιτόρο, και ξεκινάει μία έρευνα που θα αποδειχθεί απειλητική ακόμη και για τη ζωή του…

Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι συνέβη, θα γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου.

Ποιες αλήθειες, όμως, είναι βαθιά κρυμμένες κάτω από τα ακριβά χαλιά στα λαμπερά σαλόνια του ξενοδοχείου;

Θα καταφέρει, άραγε, ο απαγορευμένος τους έρωτας να ανθίσει και να επιβιώσει, όταν όλα είναι εναντίον του;

Μια ιστορία με αγωνία και ανατροπές, ένας εκρηκτικός συνδυασμός δράματος και μυστηρίου, με φόντο τη λάμψη της υψηλής κοινωνίας και τη ζωή των προσφύγων λίγα χρόνια αφότου γράφτηκε η πιο τραυματική σελίδα στην ελληνική Ιστορία του 20ού αιώνα.

Καλωσήρθατε στο «Grand Hotel», εδώ όπου θύματα και θύτες μπλέκονται σε έναν κυκεώνα ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος…

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης

Εκτέλεση Παραγωγής: JK PRODUCTIONS

Το «GRAND HOTEL» έρχεται τον Σεπτέμβριο σε ΑΝΤ1 και ANT1+.