Μία μοναδική δραματική ταινία για τη σχολική ηθική και τις σχέσεις εξουσίας, «The Teachers’ Lounge» («Στο Γραφείο Καθηγητών», 2023, διάρκειας 95’) με τους Leonie Benesch, Rafael Stachowiak, Michael Klammer​ σε σκηνοθεσία του Ilker Catak θα απολαύσουν οι συνδρομητές αυτή την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στο Novacinema1, στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

Στο γραφείο καθηγητών

Μια δασκάλα αποκαλύπτει διαφθορά στο σχολείο της και αντιμετωπίζει αντίσταση από τους συναδέλφους και τη διοίκηση, που οδηγεί σε μια τεταμένη και δραματική μάχη για δικαιοσύνη και ακεραιότητα. Η συνέχεια επί της οθόνης, την Κυριακή 1/9 (22:00) στο Novacinema1.

Απόλαυσε τη Sunday Premiere στο Novacinema1 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Στο γραφείο καθηγητών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.