Η πολυβραβευμένη ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα δραματική σειρά των A24 και Ηulu με τίτλο «The Spot». Για την νέα σειρά, με δημιουργό και showrunner τον Εντ Σόλομον δόθηκε απευθείας παραγγελία από την διάσημη πλατφόρμα της Disney.

Ο Σόλομον ο οποίος υπογράφει και το σενάριο θα αναλάβει και μέρος της εκτελεστικής παραγωγής μαζί με την διάσημη πρωταγωνίστρια όπως αναφέρει το «Deadline».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το «The Spot» επικεντρώνεται στην επιτυχημένη χειρουργό (Γουίνσλετ) και στον εκπαιδευτικό σύζυγό της, οι οποίοι αρχίζουν να υποψιάζονται ότι μπορεί να ευθύνεται για τον θάνατο ενός παιδιού που εγκαταλείφθηκε σε τροχαίο. Η αναζήτησή για την αλήθεια αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά που δοκιμάζουν την σχέση τους καθώς έρχονται αντιμέτωποι με ενδεχόμενη κρυφή ενοχή και προδοσία.

Η βραβευμένη με Όσκαρ και Emmy ηθοποιός πρωταγωνίστησε πρόσφατα στη μίνι σειρά του HBO «The Regime» στο ρόλο μιας ευρωπαίας καγκελαρίου, η οποία χάνει τη δύναμή της αλλά και την εξουσία. Τον Ιούνιο ανακοινώθηκε επίσης ότι θα συνεργαστεί ξανά με τον Τοντ Χέινς για την επερχόμενη παραγωγή «Trust» η οποία βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Χέρμαν Ντίαζ.

Πηγή: AΠΕ