Η τελευταία σελίδα του δράματος που έζησαν οι «Ψυχοκόρες» κατά τη διάρκεια όλων των επεισοδίων (60), όπως είδαμε αρχικά στον ΑΝΤ1+ και στη συνέχεια στον ΑΝΤ1, γράφτηκε το βράδυ της Πέμπτης. Κι αυτό μιας και προβλήθηκε, για πρώτη φορά στην ελεύθερη τηλεόραση, το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης δραματική σειράς.

Η πολυπόθητη συνάντηση των αδελφών Πολύζου έγινε αφού η μοίρα τις ήθελε τελικά μαζί. Μετά τα βασανιστήρια που βίωσε κάθε μία από τις αδελφές Πολύζου, η μοίρα τις έφερε και πάλι κοντά. Η σκηνή που αρχικά η Φρόσω συναντά τη Μαρίκα και τη Δεσποινιώ και η τελική προσθήκη της Βασιλικής με τη μεγάλη αγκαλιά τους, «λύγισαν» το κοινό στα social media. Οι αδελφές Πολύζου μετά από όσα μαρτύρια έζησαν, ήταν ξανά μαζί.

Η σκηνή με τις τέσσερις αδελφές Πολύζου στην επανένωσή τους ήταν από τις πιο δυνατές σκηνές του φινάλε της σειράς με το Χ να αποθεώνει τη σειρά.

Όμως η κορυφαία σκηνή του φινάλε της σειράς ήταν εκείνη της εκδίκησης της Φρόσως, όταν πήρε πάνω της την ευθύνη για να σκοτώσει τη Βικτωρία. Η Φρόσω δεν είχε να χάσει τίποτε πια. Για αυτό και πήρε πάνω της τη δικαίωση. Η σκηνή βέβαια ήταν αστραπιαία μέσα σε ένα λεπτό με τον διπλό πυροβολισμό. Είδαμε σε μία γρήγορη εναλλαγή τη μετάβαση της στον παράδεισο να συναντά τον Μέλιο της. Η Φρόσω πήγε εκεί που ήθελε πάντα η ψυχή της, δίπλα στον Μέλιο της, κοντά του αφού η Ευανθία της τον είχε στερήσει. Η μεταθανάτια συνάντηση ήταν άκρως συγκινητική αφού ήταν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Χ!