Ακόμη ένας παίκτης αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής 14/06 από το Survivor μετά από σκληρές μονομαχίες μεταξύ των τριών υποψηφίων.

Ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιώργος Γκιουλέκας και η Δώρα Νικολή κλήθηκαν να κερδίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για να μην αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

Από εδώ και πέρα τα περιθώρια στενεύουν μέχρι και τον μεγάλο τελικό που θα γίνει live στην Αθήνα με τα αγωνίσματα να γίνονται ατομικά με τους παίκτες να είναι από εδώ και πέρα μόνοι απέναντι στους άλλους.

Η πρώτη που κέρδισε την παραμονή της στο ριάλιτι ήταν η Δώρα Νικόλη που κατάφερε να φτάσει στις έξι νίκες, οπότε όλα κρίθηκαν μεταξύ Χριστόφορου και Γιώργου.

Οι δύο δυνατοί άντρες του Survivor μονομάχησαν σκληρά αλλά το σκορ δικαίωσε τον Γκιουλέκα αφού νίκησε με 5-1 με τον Ταξίδη να είναι ο χαμένος κι ο παίκτης που είπε αντίο στο παιχνίδι.

«Μια χαρά, πολύ άντεξα! Το πάλεψα… Ήρθα εδώ για δυο τρεις εβδομάδες και έμεινα έξι» είπε ο παίκτης μετά την ήττα του και για ανέφερε για τον τελικό: «Θα ήθελα στον τελικό την Κατερίνα και τον Γιώργο», έπειτα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, πήρε τη δάδα του κι έφυγε από το ριάλιτι.