Ο παίκτης που φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μονομάχος» κατάφερε να «παγώσει» τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο με την περιγραφή του. Ο παίκτης του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, αιφνιδίασε τον παρουσιαστή καθώς αποκάλυψε πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην περιβόητη συμπλοκή των Σεπολίων της «17 Νοέμβρη».

Ειδικότερα, ο παίκτης του Μονομάχου περιέγραψε χαρακτηριστικά πως «στα Σεπόλια, στην οδό Αυλώνος, ήμουν με την μηχανή μου και έναν άλλον φίλο, με την μηχανή του και αυτός, πηγαίναμε στο Περιστέρι. Όπως ήμασταν εκεί στην Αυλώνος, η οποία είναι μονόδρομος κάποια στιγμή ήταν μπλοκαρισμένα τα αυτοκίνητα και σταματήσαμε κι εμείς από πίσω γιατί δεν μπορούσαμε να περάσουμε. Ξαφνικά αρχίζουν πυροβολισμοί».

«Συνέβαινε δηλαδή 50 μέτρα μπροστά μας, εμείς ήμασταν ένα στενό πίσω και αυτό γινόταν στο επόμενο στενό. Ακούμε πυροβολισμούς και λέω “ωραία φάση, να κατέβω να δω τι γίνεται“. Ανεβάζω την μηχανή επάνω στο πεζοδρόμιο και πάω, ενώ ο άλλος φίλος μου έφυγε πετώντας! Με το που κατεβαίνω, όμως, πετάνε μια χειροβομβίδα. Και λέω “μπορεί να μου καταστρέψουν τη μηχανή, να την πάρω να φύγω“. Δεν σκεφτόμουν δηλαδή εμένα αλλά την μηχανή μου».

«Μετά το παρακολουθήσαμε όλο, αυτοί άρπαξαν ένα ταξί, τους ακολουθούσαν περιπολικά, πέταξαν χειροβομβίδες στη Μιχαήλ Βόδα όπως πήγαιναν και τους παράτησαν» πρόσθεσε ο Μονομάχος Στέλιος στο νέο επεισόδιο με τον Χρήστο Φερεντίνο να υπογραμμίζει πως «τελικά ήταν η μεγάλη συμπλοκή των Σεπολίων από τη 17 Νοέμβρη τότε που παραλίγο να πιάσουν τέσσερα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης».