Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Ο Ισίδωρος εκνευρίζεται με το περιεχόμενο του βιβλίου της Μαρίας και ζητάει από την Αθηνά να παρέμβει και να εμποδίσει την κυκλοφορία του. Η Αθηνά απευθύνεται στον Λυκούργο, αλλά εκείνος την ενημερώνει πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πια. Ο παππούς στήνει παγίδα στην Κούλα και της ζητάει δανεικά για μια αγορά, ενώ παράλληλα της κάνει πρόταση γάμου.

Η Ειρήνη προτείνει στον Παρασκευά να συγκατοικήσουν μαζί με τους γονείς της κι αυτός αποφασίζει να φύγει από την Αρεόπολη και να εξαφανιστεί. Ο Δημοσθένης δέχεται ένα μήνυμα από την Ξένια όπου του ζητάει 500.000 ευρώ για να του δώσει το μωρό. Ο Στάθης επαναφέρει το θέμα του γάμου κι αυτή τη φορά η Ιουλία δεν είναι αρνητική.

Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στο Mega

Η Ιουλία και ο Στάθης ανακοινώνουν στον Ισίδωρο ότι τον Σεπτέμβριο θα κάνουν πολιτικό γάμο και ότι θα τους παντρέψει αυτός στο Δημαρχείο. Η Κούλα με την Αρετή ετοιμάζουν τα λεφτά που θα δώσουν στον παππού, μόνο που η Κούλα δεν μπορεί να φανταστεί τι την περιμένει, καθώς ο παππούς είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του. Ο Ισίδωρος επιστρέφει στην Αρεόπολη και αμέσως ζητάει από τη Μαρίνα και τον Μάνο εξηγήσεις για το γεγονός ότι δεν τον ειδοποίησαν για τη γέννα της Ιουλίας. Με αυτή την αφορμή, μαθαίνει και για το χειρουργείο της Αγγελικής, αλλά από την πλευρά του ο Μάνος απαιτεί να μάθει τον αληθινό λόγο για τον οποίο ο Ισίδωρος πήγε αυτή τη φορά στο Λονδίνο.