Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία στο γήπεδο και το MEGA στην τηλεόραση, με τη μετάδοση του τελικού του UEFA Europa Conference League με αντίπαλο την Φιορεντίνα, την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 22:00.

Το MEGA εξασφάλισε και θα μεταδώσει παράλληλα με την COSMOTE TV τον εμβληματικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο αγώνα. Μπορεί το γήπεδο να μην χωράει όλους τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον ιστορικό τελικό, για όλους όμως υπάρχει μια θέση στο MEGA.

Τον ιστορικό αγώνα περιγράφουν ο Κώστας Βερνίκος και ο Αντώνης Κατσαρός.

Στην παρουσίαση των εκπομπών από τις 21:00 ως τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Παναγιώτης Περπερίδης, ο Γιώργος Χελάκης, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.

Στο ρεπορτάζ ο Νίκος Κώτσης και ο Γιώργος Νοικοκύρης. Στην αρχισυνταξία της παραγωγής ο Γιώργος Μαζιάς και ο Δημοσθένης Μπουλούκος. Το αθλητικό team του σταθμού θα μεταφέρει από νωρίς τον παλμό της ποδοσφαιρικής γιορτής με ειδικές εκπομπές πριν το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού.

Μετά την απονομή, ακολουθεί η Post-Game εκπομπή με δυνατές αναλύσεις και όλα τα παραλειπόμενα του τελικού.

Η καρδιά των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων χτυπά στο MEGA και σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση για την ομάδα του Πειραιά.