Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο ALPHA στη μάχη της τηλεθέασης το βράδυ της Παρασκευής, με τον Σασμό να κυριαρχεί τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό, εξασφαλίζοντας την πρωτιά, ενώ ποσοστά που την έφεραν στη δεύτερη θέση σημείωσε η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Πιο συγκεκριμένα, ο Σασμός σημείωσε στο γενικό σύνολο μέσο όρο 31,4% και ακολούθησε το φινάλε της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» με 20,4%. Η απονομή των βραβείων MAD, που προβλήθηκε από το MEGA, συγκέντρωσε 14,5% και ο τελικός για τους «Προδότες» του ΑΝΤ1 περιορίστηκε στο 8,8%.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο Σασμός σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή με 22,9% και το «Αυτή η νύχτα μένει» άγγιξε το 17%. Στο 13,6% κινήθηκαν τόσο οι «Προδότες» όσο και η βραδιά των μουσικών βραβείων MAD.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σασμός – 31,4%

Αυτή η Νύχτα μένει – 20,4%

Βραβεία MAD – 14,5%

Προδότες 8,8%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός – 22,9%

Αυτή η Νύχτα μένει – 17%

Βραβεία MAD – 13,6%

Προδότες 13,6%

* Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.