Μια ιδιαίτερη επίδειξη μόδας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (20/6) στο ΟΑΚΑ και το Τείχος των Εθνών ο Άγγελος Μπράτης. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας παρουσίασε τη νέα συλλογή του για το Καλοκαίρι/Φθινόπωρο 2023 και μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί.

«Είμαι πάντα ερωτευμένος. Δεν έχω άλλον τρόπο, μόνο αυτόν ξέρω. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι ζωντανός και πραγματικά το χαίρομαι κάθε μέρα, είμαι ευγνώμων για αυτό», δήλωσε ο Άγγελος Μπράτης.

Για το αν είναι σε σχέση, απάντησε: «Σε σχέση με τον εαυτό μου, πολύ καλή. Πραγματικά είναι η καλύτερη σχέση που έχω με τον εαυτό μου ποτέ».

«Πολλές φορές έχω σκεφτεί να τα παρατήσω για οικονομικούς λόγους. Η προβολή σίγουρα με βοήθησε γιατί στην Ελλάδα δεν με ήξερε ο κόσμος. Στο Μιλάνο που ζούσα με ήξεραν όλοι στη μόδα. Εδώ όταν ήρθα, έπρεπε να επανασυστηθώ, γιατί έλειπα 16 χρόνια από την Ελλάδα», τόνισε.

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε και για τις… διάσημες κυρίες που θα ήθελε να δει να φορούν τις δημιουργίες του. «Η έμπνευσή μου είναι πάντοτε οι γυναίκες που φοράνε τα φορέματά μου. Πάντοτε. Ναι, γιατί είστε όλες τόσο διαφορετικές και τόσο πολύπλοκες και τόσο ενδιαφέρουσες. Οι γυναίκες είναι ένας μέρος προς εξερεύνηση, αλλά και που δεν θέλεις να τα μάθεις όλα. Δυστυχώς έχουν πεθάνει όλες οι επώνυμες που θα ήθελα να ντύσω. Θα ήθελα να έχω ντύσει τη Μελίνα Μερκούρη».

Αποκάλυψε επίσης ότι «Κάνω art therapy εδώ και δύο χρόνια. Είναι ψυχοθεραπεία βασικά όπου χρησιμοποιείς τέχνες, δηλαδή ζωγραφική, γραφή, πηλό, οτιδήποτε υλικό στο να εκφράσεις αυτό που το μυαλό σου δεν λέει, αλλά τα χέρια σου ήδη το γνωρίζουν. Εκφράζω με τα χέρια μου αυτά που δεν μπορεί να πει το μυαλό μου».