Το Survivor All Star έχει μπει στην τελική ευθεία και οι παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό. Μετά την αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά αυτή την εβδομάδα, οι διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο είναι 8.

Στέλλα Ανδρεάδου, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Σάκης Κατσούλης, Νίκος Μπάρτζης, Ηλίας Μπόγδανος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σταυρούλα Χρυσαειδή διεκδικούν πλέον ένα εισιτήριο για τον τελικό στο Γαλάτσι και φυσικά το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Από την επόμενη εβδομάδα, οι παίκτες θα κληθούν να αγωνίζονται ο κάθε ένας για τον εαυτό του αφού τα αγωνίσματα πρόκειται να γίνουν ατομικά.

Πότε όμως αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star στο Γαλάτσι; Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός, μιλώντας τηλεφωνικά στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2.

«Τέλη του Ιουνίου επιστρέφουμε στην Ελλάδα. Ο τελικός του Survivor All Star θα γίνει στις 10-11 Ιουλίου. Κάπου εκεί νομίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.