Έλλειψη παιδείας, έπαρση αλλά και κακία «βλέπουν» πάνω στην Σταυρούλα Χρυσαειδή, οι συμπαίκτες της στο Survivor All Star. Αφορμή για να ξεσπάσουν κατά της παίκτριας, στάθηκε ένα σχόλιο το οποίο έκανε για εκείνους κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής συζήτησης στην καλύβα.

Όπως είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, κατά τη χθεσινή μέρα και λίγο πριν φύγουν για το συμβούλιο του νησιού οι παίκτες, είχε ξεκινήσει μια χαλαρή συζήτηση στην καλύβα ανάμεσα στους παίκτες.

«Έγινε κάτι που με τάραξε. Ήμασταν στην καλύβα όλοι, και Μπλε και Κόκκινοι. Αποφασίζουμε να ξαπλώσουμε να κοιμηθούμε μια δυο ώρες μέχρι να πάμε στο Συμβούλιο. Αρχίζει ο Τάκης να πειράζει τον Μαρτίκα, ο Μαρτίκας τον Τάκη. Έμπαιναν και άλλοι μέσα στο κόλπο. Μπήκε και ο Μάριος. Και γινόταν λίγο αυτό, που πρώτη φορά στα χρονικά… Έχει γίνει η ένωση τόσες μέρες, πρώτη φορά έγινε αυτή η ωραία συζητησούλα και γελούσαμε ο ένας με τον άλλον.

Και πετάγεται η Σταυρούλα και λέει “Μια χαρά δεν καθόσασταν από εκεί; Εδώ ήρθατε να τα πείτε;”. Το προσπερνάω. Λέει: “Ο καθένας εδώ πέρα μάλλον κοιτάει τον κ…ο του”. Το προσπερνάω. Λέει: “Τι ωραία που ήταν όταν χάνατε και δεν μιλάγατε και δεν ερχόσασταν καν στην καλύβα!”. Κοιτιέμαι με τον Σάκη και σκέφτομαι πως δεν μπορεί να είπε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να καταλάβω ποια νομίζει ότι είναι εδώ πέρα!» ανέφερε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Survivor All Star.

«Για μένα δείχνει έλλειψη σεβασμού, έλλειψη παιδείας. Έδειξε κακία. Αυτός ο άνθρωπος μου έδειξε ότι ευχαριστιέται με την στεναχώρια του άλλου. Δεν πέφτω και από τα σύννεφα. Πολλές φορές πετάει τέτοια» τόνισε η Μαριαλένα.

Η συμπεριφορά της Σταυρούλας όμως, σχολιάστηκε και σε «πηγαδάκι» ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Μαραλιέρα Ρουμελιώτη, τη Μελίνα Μεταξά και τον Σάκη Κατσούλη με τον τελευταίο να σημειώνει πως: «Πάλι καλά που δεν απάντησε κανείς μας, γιατί η καλύβα θα γινόταν ροντέο. Τεράστια έλλειψη παιδείας. Τεράστια έπαρση. Δεν σέβεται την απόφαση που έχει πάρει το παιχνίδι να είμαστε όλοι μαζί στην καλύβα. Τόσο καιρό μας έκραζε που δεν ερχόμασταν στην καλύβα και μόλις ήρθαμε λέει αυτό».