Τα 300 επεισόδιά του γιορτάζει ο «Σασμός». Η σειρά του Alpha που καθήλωσε και καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά στη μικρή οθόνη συμπληρώνει 300 επεισόδια αγωνίας, συγκίνησης, χαράς, ανατροπών, εξελίξεων, εντάσεων, 300 επεισόδια πρωτιάς στους πίνακες τηλεθέασης, 300 βραδιές καταιγιστικών εξελίξεων.

Βεντέτα. Έρωτας. Κύκλος αίματος. Κρυμμένα μυστικά. Ανομολόγητα πάθη. Ανατροπές. Καταιγιστικές αποκαλύψεις. Άγραφοι κώδικες τιμής στο άγριο αυθεντικό τοπίο της Κρήτης. Γιατί η Ιστορία μπορεί να ξαναγραφτεί. Με συγχώρεση και αγάπη. Με «σασμό».

Σασμός: Τι θα δούμε απόψε

Ο Παντελής βλέπει τυχαία τον Αστέρη και την Αργυρώ να παίζουν με το παιδί τους και του μπαίνουν ψύλλοι στ΄αυτιά. Η Αργυρώ και ο Αστέρης ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Παντελή για την μεταξύ τους συνάντηση. Εκείνος όμως φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι. Ο Ευθύμης καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του, θα έχει μια επίσκεψη που θα απαλύνει για λίγο τον πόνο του, ενώ αποφασίζει να αναθέσει τις δουλειές του στον Βαγγέλη.

Δείτε το 1ο sneak preview:

Ο Αντώνης δείχνει έτοιμος να αναλάβει και πάλι τα ηνία της διοίκησης του τμήματος και θέτει ως πρωταρχικό του σκοπό την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της αγαπημένης του Μαρίνας. Στο μεταξύ η Θοδώρα θα λάβει ένα δώρο που θα την χαροποιήσει και συγχρόνως θα την αναστατώσει. Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να δεχτεί τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς, προς χάριν του παιδιού.

Δείτε το 2ο sneak preview:

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=TaMuF_vtHaM

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς και επιπλέον υλικό στη διεύθυνση: alphatv.gr.

Η σειρά του Alpha «Σασμός» προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.