Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίκτες του Survivor All Star στο επεισόδιο της Πέμπτης (4/5) όταν ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε για το έπαθλο επικοινωνίας. Ο παρουσιαστής έδωσε λίγες πληροφορίες για τον δικό τους άνθρωπο που θα δουν και θα ακούσουν ένα δικό τους μήνυμα.

Η Ρία Κολοβού, η Μελίνα Μεταξά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Στην ιδέα και μόνο ότι θα δουν τους γονείς τους, τα ανίψια τους, τα παιδιά τους «λύγισαν».

Η Ρία Κολοβού όταν έμαθε ότι πρόκειται να δει φωτογραφίες της αδερφής της με τα παιδιά της ξέσπασε σε κλάματα, δηλώνοντας πως τα ανίψια της είναι σαν δικά της παιδιά.

«Μου έχουν λείψει απίστευτα πολύ όλα τα μέλη της οικογένειάς μου. Ωστόσο υπάρχουν δύο ανθρωπάκια εκεί έξω, τα ανίψια μου και δεν θέλω τίποτα άλλο περισσότερο όσο καιρό είμαι εδώ να δω ένα μήνυμά τους. Ελπίζω σήμερα ο Θεός να μας βοηθήσει. Δεν έχω κάνει παιδιά, τα έχω σαν δικά μου, ίσως γιατί είμαι πολύ δεμένη με την αδερφή μου. Νιώθω ότι η μισή καρδιά είναι δική μου και η άλλη μισή της αδερφής μου. Θέλω όσο τίποτε άλλο να κερδίσουμε» είπε η Ρία Κολοβού.

Σωριάστηκε στο έδαφος ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν νιώθω τον σβέρκο μου»

Στον στίβο μάχης ο Τάκης Καραγκούνιας έμελλε να έχει έναν σημαντικό τραυματισμό. Ειδικότερα, ο μισθοφόρος του Survivor All Star θέλησε να τα δώσει ξανά όλα για όλα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθεια να κατακτήσει τη νίκη. Αμέλησε όμως να προστατεύσει πλήρως, καθώς φαίνεται, τον εαυτό του.

Έτσι, ο Τάκης Καραγκούνιας πήρε θέση πλάι στον Ηλία Μπόγδανο και ρίχθηκαν στη μάχη της νέας αναμέτρησης. Η ταχύτητα που είχε στο ξεκίνημα, όμως, οδήγησε τον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης να βρει απευθείας με το κεφάλι μια κολόνα και να σωριαστεί στο έδαφος.

Αμέσως ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός διέκοψε το αγώνισμα με τη σφυρίχτρα του ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος φώναξε την βοήθεια του ιατρικού προσωπικού. «Ώπα, έχουμε τραυματισμό! Ο Τάκης χτύπησε το πρόσωπο του στα σχοινιά και έχει σκίσει το φρύδι του» περιέγραψε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

«Ηλία, τον σβέρκο μου! Παιδιά, τον σβέρκο μου! Δεν νιώθω τον σβέρκο μου» αναφώνησε ο τραυματισμένος Τάκης Καραγκούνιας, τον οποίο και πλησίασε αμέσως γιατρός φορώντας του κολάρο.

«Ο Τάκης Καραγκούνιας νιώθει καλύτερα, παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θα μεταφερθεί στην κλινική. Θα κάνει αξονική, μαγνητική και ότι άλλο χρειάζεται για να δούμε πως είναι η κατάσταση της υγείας του» σημείωσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός για να πάρει την θέση του τραυματισμένου παίκτη του Survivor All Star, στον αγωνιστικό χώρο, ο Σάκης Κατσούλης και να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Η Μελίνα «έσπασε» το ρόδι και έφερε την νίκη στην ομάδα της – Απαρηγόρητη η Ρία Κολοβού με την ήττα των Μαχητών

Ντέρμπι για γερά νεύρα ήταν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας. Η Μελίνα Μεταξά αγωνίστηκε με τη Ρία Κολοβού και χάρισε την νίκη στην ομάδα της, με τον αγώνα να λήγει 2-0 στα σετ.

Η παίκτρια μη μπορώντας να διαχειριστεί την χαρά της ξέσπασε σε κλάματα με τους συμπαίκτες της να της δίνουν συγχαρητήρια για τις βολές της.

Στην αντίπαλη ομάδα, η Ρία Κολοβού πήγε εκνευρισμένη στον πάγκο αφού παρά τις προσπάθειές της να βάλει τον κρίκο δεν βρήκε στόχο.

Σκεπτόμενη πώς δεν θα δει τα ανίψια της που – όπως η ίδια εξομολογήθηκε – τα έχει σαν παιδιά της, ήταν απαρηγόρητη, με την Στέλλα να τρέχει προς συμπαράσταση.