Μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και την σύντομη παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης εξέφρασε τα παράπονά του για την παραγωγή του Survivor και τον τρόπο που προβλήθηκε η εικόνα του.

«Το Survivor είναι μία εμπειρία, στην οποία αφήνεις το σωματικό σου, τις ανέσεις σου και πας νους και ψυχή να δεις τι μπορείς να κάνεις σε αντίξοες συνθήκες. Πάω συνειδητοποιημένος. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ο τρόπος που παίχτηκε η εμφάνισή μου για κάποιον λόγο» ανέφερε αρχικά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

«Καθένας μας έχει κάποιον χρόνο εκεί μέσα που προβάλλεται, άλλος λίγο άλλος πολύ. Τουλάχιστον το λίγο να είναι καλό, γιατί πολλές φορές και το λίγο είναι πολύ, αρκεί να είναι καλό. Εμένα δεν μου άρεσα, να σου πω την αλήθεια, έτσι όπως παίχτηκα» πρόσθεσε αμέσως μετά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

«Ήμουν 15 μέρες να στάζει η οροφή, το ‘λεγα στον ένα και στον άλλο, δεν ενδιαφερόταν κανείς. Πήγα να το φτιάξω και βγαίνει ότι έριξα τα νερά μέσα στην καλύβα. Το φιλότιμο και η προθυμία κάποιου συμπαίκτη μου να φτιάξουμε την καλύβα δεν υπήρχε. Δεν το είδαμε στο μοντάζ» τόνισε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

«Από τις 8 ώρες που μπορεί να τσακωθείς με τον ένα ή τον άλλο σου βγάζουν ένα τέταρτο, ένα 20λεπτο και μπορεί να έχουν περάσει 8μιση ώρες που να ‘χουν έρθει όλα τούμπα και να ‘χουν ξαναϊσορροπήσει. Εγώ πέρασα τέλεια, το θεωρώ ό,τι πιο τέλειο μπορεί να σου συμβεί» συμπλήρωσε στην συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του»

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος κατά την συζήτηση που είχε με τον Νίκο Μουτσινά δεν παρέλειψε να πετάξει και τα βέλη του προς τον πρώην συμπαίκτη του, Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του Βασάλου, έχουν ακουστεί ψέματα έτσι ώστε να μην τα ακούω εγώ. Συγκεκριμένα από έναν άνθρωπο ο οποίος μαγείρευε, είχε την κατσαρόλα του, είχε τις προμήθειες. Εγώ είμαι ο εμβόλιμος παίκτης, δεν ήξερα καν που βρίσκονται όλα αυτά. Εγώ κάθομαι ψαρεύω, μπαίνω στην θάλασσα είτε ψαρεύω με ένα εργαλείο που έχουμε εκεί, φέρνω στην ομάδα μου φαγητό και τελικό το βίντεο δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος κάθισε μόνο πέντε λεπτά να το καθαρίσει. Αυτό είναι κακό, δεν είναι δίκαιο. Δεν φάνηκε καν ότι εγώ έφερα φαγητό.
Εμένα αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι το ψέμα. Ερχόταν ο Βασάλος και μου έλεγε ότι θα μιλήσει για εμένα να πάω σε κάποια εκπομπή, ότι με πιστεύει και από την άλλη να έβγαινε με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Εύη Σαλταφερίδου και να τους λέει “τον κανόνισα”. Αυτό δείχνει σκοπιμότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.