Για μια ακόμα φορά στη σκηνή του J2US βρέθηκαν ο Ιωάννης Μελισσανίδης μαζί με την παρτενέρ του, Μελίνα Μακρή στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Το διαγωνιζόμενο ζευγάρι κλήθηκε να ερμηνεύσει δύο κομμάτι με το δεύτερο να είναι το «Ξημερώνει και βραδιάζει» σε μουσική και στίχους Βασίλη Τσιτσάνη από την διασκευή που είχαν κάνει οι Onirama.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια, όμως, δεν φάνηκε να ενθουσιάζει ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή με την Δέσποινα Βανδή να προχωράει στην πιο… δεξιοτεχνική της ανάλυση για τα λαθάκια, με το γάντι δηλαδή, προς το ζευγάρι. «Κάθε φορά διαφορετικός ο Ιωάννης! Ωραίο το στήσιμο όπως και η απόδοση. Υπάρχει όμως η εξής δυσκολία όταν τραγουδάς με την Μελίνα και είστε μαζί κάνω προσπάθεια πραγματικά να απομονώσω τη Μελίνα που με παρασύρει και θέλω να ακούσω εσένα. Πολύ ωραία η διάθεση, βρήκα όμως αρκετά σημεία τα οποία ήταν ψιλοατονάλ. Γενικότερα ήταν όμορφο» τόνισε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

«Ιωάννη μου, είχες μερικές αστοχίες εδώ και νομίζω πως το βασικό πρόβλημα ήταν στον ρυθμό. Ο ρυθμός είναι εντελώς άλλος και δεν είναι δυτικός. Είναι πολύ πιο κοφτός και πολύ πιο γρήγορος. Ήσουν λίγο πίσω στον ρυθμό» δήλωσε, με τη σειρά του, ο Σταμάτης Φασουλής απευθυνόμενος στο ζευγάρι του λαμπερού σόου του Alpha.

Φουλ του 9 συγκέντρωσε ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή για την J2US ιστορία!