Στο νέο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Δευτέρας (14/11) τα κορίτσια κλήθηκαν να συνεργαστούν με έναν παλιό γνώριμο στην δοκιμασία αποχώρησης. Το concept της φωτογράφισης είχε υπέρτιτλο «sexy & cool» και τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν με τον Εμάνουελ, μέσα σε μία ντουζιέρα με τρεχούμενο νερό, για την καμπάνια γνωστής εταιρίας ρούχων.

Η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή μόλις άκουσε το concept της φωτογράφισης δεν μπορούσε να κρύψει την αμηχανία της.

«Το σετ μου φαίνεται πολύ ωραίο αλλά θέλω για μένα να κάνουν μια εξαίρεση και να μου φέρουν τον Τάσο, να κάνω ντους με τον Τάσο. Είναι πιο κοντά στην ηλικία μου και τα πάμε καλά και θα το διασκεδάσω» ανέφερε αρχικά βλέποντας το νεαρό μοντέλο και συμπλήρωσε:

Νιώθω λίγο… κουμπωμένη με όλο αυτό, αλλά τι να κάνουμε, θα το κάνουμε κι αυτό. Ελπίζω ο Εμάνουελ να μη νιώσει άσχημα ή ότι κάνει φωτογράφιση με την μαμά του, δεν ξέρω. Θα ένιωθα πιο άνετα με έναν συνομήλικό μου παρά με ένα παιδάκι. Όλη την ώρα έχω στο μυαλό μου το πώς θα το δει ο σύζυγός μου, ο Γιώργος και τα πεθερικά μου. Τι θα λένε στο χωριό; Τι κάνει η νύφη σας;» είπε η Μιχαέλα.

Μάλιστα, στη συνέχεια η ίδια συγκρούστηκε με την Γρηγοριάνα καθώς η δεύτερη θεώρησε ότι Μιχαέλα θέλει ειδική μεταχείριση λόγω της ηλικίας της και κατά τη διάρκεια του fitting δεν έβγαλε το σουτιέν της.

Στο πλατό που ακολούθησε για την ανακοίνωση της παίκτριας που θα αποχωρούσε από το ριάλιτι μοντέλων κάποιες διαγωνιζόμενες δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους, ενώ αντάλλαξαν τις πρώτες βαριές κουβέντες μεταξύ τους. Όσο για εκείνη που είδε την πόρτα της εξόδου, έφυγε ανέκφραστη όπως και η φωτογραφία της, με την Βίκυ Καγιά να την αποχαιρετά λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Θα σου κάνει καλό που φεύγεις. Δεν είναι κακό πράγμα να αισθάνεσαι».