Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/10) στο «The 2Night Show» την Ιωάννα Παππά. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις αλλαγές, οι οποίες ήρθαν στη ζωή της, τα τελευταία χρόνια.

Η Ιωάννα Παππά πριν από τρία χρόνια έγινε μητέρα, κάτι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και συγκεκριμένα η ηλικία στην οποία ήρθε η μητρότητα, καθώς έγινε μαμά στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της.

«Τον πρώτο καιρό μέχρι να αποκτήσεις επαφή με το παιδί λες “τι είναι αυτό;”. Μετά που μεγαλώνει, αρχίζει να περπατάει, να μιλάει, να σου λέει που πονάει. Ο γιος μου βάζει σε τάξη όλο το σπίτι και μας λέει τι να κάνουμε μόλις μπούμε μέσα. Δεν τον έχω βάλει σε διαδικασία να γνωρίσει την δουλειά μου, αλλά του έχουν μάθει ότι είμαι ηθοποιός. Θα τον φέρω σιγά σιγά σε επαφή».

Η Ιωάννα μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της, την οποία έχασε πρόσφατα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παππά εξομολογήθηκε πως «έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα τα δυο χρόνια όπως και η απώλεια της μαμάς που σχετίζεται και με τον κορονοϊό. Εννοείται ότι στην καθημερινότητα συμβαίνουν γεγονότα τέτοια, απλά ήταν πολύ σοκαριστικό ότι ταυτιζόσουν με αυτές τις ιστορίες καθημερινά και ήξερες ότι άλλες 100 οικογένειες περνούσαν το ίδιο με σένα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ήταν κάτι που δεν ξέρω και πόσο συχνά ερχόμαστε σε επαφή με κάτι ανάλογο» ανέφερε αρχικά και στην συνέχεια:

«Η μητέρα μου μπήκε στο νοσοκομείο, εμείς δεν μπορούσαμε να την δούμε και αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία. Δηλαδή υπήρξε η στιγμή το τελευταίο απόγευμα που μιλήσαμε και μετά ποτέ ξανά. Είναι πολύ σκληρό αυτό πολύ, είναι σαν τροχαίο. Δεν ξέρω από την άλλη αν είναι καλύτερο ή αν είναι χειρότερο το να προετοιμαστεί κάποιος και να ζήσει τη διαδικασία της αναχώρησης ενός δικού του ανθρώπου σταδιακά. Νομίζω ότι πάντα πονάει και δεν υπάρχουν τρόποι να το αντιμετωπίσεις. Μεγαλώνοντας ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που κάποιος δικός σου θα φύγει, οπότε προσπαθείς να φτιάξεις τη σχέση σου, να πεις κάποια πράγματα. Άλλα όσες αγκαλιές και εάν έχεις κάνει, όσα και εάν έχεις πει, πάντα έχεις την ανάγκη να πεις και άλλα» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε:

«Έμεινε στο νοσοκομείο έναν μήνα. Σε αυτή την κατάσταση που βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι εκείνη την περίοδο, που ήταν πολύ ακραία στιγμή γιατί ήταν η μετάλλαξη Δέλτα, νομίζω ότι δεν ήταν και ακριβώς ζωντανοί οι άνθρωποι που βρίσκονταν στα νοσοκομεία. Σίγουρα όμως το πιο σκληρό με αυτή την ιστορία που όλοι το φοβόμασταν και το φοβόμαστε ακόμα είναι ότι υπάρχει η ανάγκη να μείνει προστατευμένος και ο υγιής και ο ασθενής, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει αυτή η επαφή. Είναι πολύ σκληρό αυτό το κομμάτι. Ήταν πολύ σκληρό όλο αυτό» συμπλήρωσε η Ιωάννα Παππά στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

https://www.youtube.com/watch?v=PJd1On25jAg&feature=emb_title

«Είμαι φοβική με την έκθεση και δεν ήθελα οι δικοί μου άνθρωποι να εκθέτουν κάτι προσωπικό. Όταν έφυγε αισθάνθηκα την ανάγκη να την τιμήσω και για αυτό την ανέβασα» αποκάλυψε και επιπροσθέτως ανέφερε ότι δεν είναι καθόλου διαχυτική και σε γενικές γραμμές κρατάει αποστάσεις.

«Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές γνώμες για μένα. Με θεωρούν σνομπ, γιατί δεν ανοίγομαι εύκολα. Αν γνωριστώ, τότε είμαι αλλιώς. Δεν αγκαλιάζω εύκολα. Αγκαλιάζω πολύ το παιδί μου, σε εξωφρενικό βαθμό και τους δικούς μου ανθρώπους εάν δεν είναι καλά. Έχω μια φίλη που με αγκάλιαζε πάρα πολύ, και εγώ δεν το άντεχα για πολλή ώρα».