Ενώ ο Τζεμίλ δίνει μάχη για τη ζωή του, η Λάμια δεν τολμά ακόμα να του ζητήσει να χωρίσουν. Η αναβολή αυτή φέρνει τη σχέση της με τον Κενάν σε σημείο ρήξης. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω στη Λάμια και οι αντιδράσεις που δέχεται την εξαντλούν.

Η Τζαβιντάν χαίρεται για τις εξελίξεις και δραστηριοποιείται για να αξιοποιήσει την κατάσταση. Ο Κενάν μοιράζεται με την Τζαβιντάν αλήθειες που δεν είχε ομολογήσει ούτε στον εαυτό του.

Η Τζαβιντάν παίρνει θάρρος και καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης. Στο μεταξύ, οι απρόσμενες ειδήσεις για την υγεία του Τζεμίλ σοκάρουν τους πάντες. Ο κ. Σαΐμπ είναι σε άθλια κατάσταση.

Η Λάμια, κουρασμένη από τα απανωτά χτυπήματα, δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στη δουλειά της για την τηλεοπτική σειρά. Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο Ουμούτ, ο πρωταγωνιστής της σειράς, δεν την αφήνει μόνη.

Η Λάμια, επανεξετάζοντας τις αποφάσεις της, αντιλαμβάνεται ότι η ελπίδα που είχε για τον Κενάν αρχίζει να λιγοστεύει. Μετά και από το τελευταίο χτύπημα του Κενάν, η Λάμια παίρνει μια απόφαση χωρίς επιστροφή…