Η 47χρονη Άννα, εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM με το που πάτησε το πόδι της στο πλατό κατά τη διάρκεια των auditions. Η Άννα Βενετσάκη μοιράστηκε την ιστορία της με τους κριτές του διαγωνισμού του Star Channel και τους συγκίνησε. Η 47χρονη γυναίκα άφησε το σχολείο σε μικρή ηλικία προκειμένου να παντρευτεί.

Ο λόγος που ήθελε να φύγει από το σπίτι της ήταν πως ο πατέρας της την χτυπούσε και όπως χαρακτηριστικά είπε «τον πρώτο που βρήκα τον παντρεύτηκα». Η Άννα ανέφερε πως και ο σύζυγός της την χτυπούσε και πως δεν της φαινόταν περίεργο αφού αυτό ήξερε από το σπίτι της. Περνώντας όμως τα χρόνια κατάλαβε πως αυτό είναι λάθος και αποφάσισε να χωρίσει. Έχει τρία παιδιά, πηγαίνει ξανά σχολείο για να τελειώσει το Λύκειο ενώ δουλεύει στα απορριμματοφόρα βραδινή βάρδια. Η Άννα πέρασε στα bootcamp με 4 «Ναι». «Είσαι το next top model της ζωής μου και της καρδιάς μου» της είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Ο θαυμασμός των κριτών του GNTM στο πρόσωπο της Άννας ήταν έκδηλος και στην συνέχεια του παιχνιδιού καθώς το καλογυμνασμένο κορμί της και η επιμονή της στη δοκιμασία που συμμετείχε την έκαναν να ξεχωρίζει.

Η Άννα Βενετσάκη όμως αποχώρησε από το GNTM χωρίς να το πάρει κανείς είδηση και ούτε έγινε κάποια σχετική αναφορά από τους κριτές.

Όπως εξήγησε η ίδια στην εκπομπή «Breakfast@star», η αποχώρησή της έγινε για επαγγελματικούς αφού δεν μπορούσε να πάρει άδεια από τη δουλειά της.

«Αποχώρησα για επαγγελματικούς λόγους, καθαρά. Είμαι ευχαριστημένη, κάθε εμπόδιο για καλό. Ήθελα να το ζήσω, και γω τους ήθελα πολύ στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω μέχρι εκεί, μέχρι τέλους. Μου περνάει από το μυαλό ότι ίσως δεν το χειρίστηκα σωστά όλο αυτό. Δεν μπορούσα να πάρω άδεια, έγινε πολύ γρήγορα, δεν περίμενα να επιλεχθώ και να μπω. Δεν μου είπε κάποιος ότι πρέπει να προγραμματίσω. Η πρώτη δοκιμασία μου άρεσε θα τα κατάφερνα. Είπα ότι θα ήμουν καλύτερη», ομολόγησε η Άννα Βενετσάκη.