Το τέλος της συνεργασίας της με το Open ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η δημοσιογράφος Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Με μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια στα γραφεία του Open, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το δυναμικό του σταθμού και όπως τόνισε φεύγει με το κεφάλι ψηλά ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της.

«Γυρίζω σελίδα σήμερα , φεύγοντας από το open, με χαμόγελο και ψηλά το κεφάλι μετά από μια πορεία που είχε τα πάντα . Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που δουλέψαμε με αγάπη και όραμα ! Καλή συνέχεια με υγεία και δημιουργία … #theend #opentv #newbeginning», έγραψε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/CbKaQ8QMaEO/

Υπενθυμίζεται ότι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στις αρχές της σεζόν παρουσίασε στο Open την εκπομπή «Μίλησέ μου» η οποία προβαλλόταν στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Η εκπομπή έριξε πρόωρη αυλαία τον Νοέμβριο και τότε η δημοσιογράφος είχε τονίσει πως το συγκεκριμένο project στο βιογραφικό της θα είναι γραμμένο με μεγάλα φωσφορούχα γράμματα.

«Το “Μίλησέ μου” ήταν μια εκπομπή που είχε επιτυχία. Ναι! Είχε επιτυχία. Για αν ένας από εσάς είχε βοηθηθεί αυτό είναι επιτυχία για μία εκπομπή. Ο σκοπός μας εξετελέσθη. Το μήνυμα που στέλνουμε από αυτήν την εκπομπή είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει τη λύση του» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στην συνέχεια, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είπε: «Αυτή η εκπομπή ήταν ιδέα της Έλενας Καταχανά και αρχισυντάκτρια της εκπομπής, πολύ καλή μου φίλη και θα ξανασυνεργαστώ εννοείται μαζί της. Η κυρία Μποροντινά ενέκρινε αυτήν την πρόταση και την ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξή της» ευχαριστώντας την προηγούμενη Διευθύντρια Προγράμματος του καναλιού.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της έναν προς ένας και έριξε την αυλαία λέγοντας: «Το “Μίλησε μου” έχει μείνει στην καρδιά μου και στο βιογραφικό μου θα είναι με μεγάλα φωσφορούχα γράμματα».