Η νέα σεζόν του τηλεοπτικού talent show «The Masked Singer» που μεταδίδεται από το δίκτυο Fox στις ΗΠΑ μπορεί να μην έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα, αλλά ήδη προκάλεσε αντιδράσεις μετά από τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου του έβδομου κύκλου της εκπομπής.

Ο Ρούντι Τζουλιάνι, άλλοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης, αλλά και δικηγόρος του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που έχει εμπλακεί σε ουκ ολίγα σκάνδαλα τα τελευταία χρόνια, έλαβε μέρος στην πετυχημένη εκπομπή.

Στο «The Masked Singer» οι συμμετέχοντες φορούν ένα κοστούμι που κρύβει την ταυτότητά τους και οι κριτές κρίνουν μονάχα τη φωνή, ενώ μαζί με το κοινό προσπαθούν να μαντέψουν ποιος πραγματικά τραγουδά.

Με την παρουσία του Ρούντι Τζουλιάνι, ωστόσο, ο οποίος, σύμφωνα με το «Deadline» ήταν από εκείνους που αποχωρούν, δεν συμφώνησαν δύο από τους κριτές. Ο ηθοποιός Κεν Τζέονγκ και ο τραγουδιστής Ρόμπιν Θικ. Αμφότεροι, αναφέρει η ίδια πηγή, έφυγαν από τα γυρίσματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας καθώς δεν θεωρούσαν σωστό να εμφανιστεί ένας άνθρωπος με τόσο βεβαρημένο ιστορικό στην εκπομπή.

Ο Κεν Τζέονγκ, έγινε γνωστός από το ρόλο του ως Λέσλι Τσόου στο franchise «The Hangover» και θεωρείται ένας από τους καλύτερους κωμικούς του Χόλιγουντ. Ο Ρόμπιν Θικ, έφτασε στο νούμερο ένα του Billboard Hot 100 chart με το τραγούδι του «Blurred Lines» το 2013 και έχει λάβει και δύο υποψηφιότητες για βραβείο Grammy.

Οι άλλοι δύο κριτές, η Τζένι ΜακΚάρθι και η Νικόλ Σέρζινγκερ παρέμειναν στις θέσεις και συνομίλησαν με τον Τζουλιάνι. Τα επεισόδια της 7ης σεζόν του «The Masked Singer» θα βγουν στον… αέρα από τις 9 Μαρτίου και το κοινό αδημονεί να δει τί πραγματικά συνέβη με τους κριτές και τον Τζουλιάνι.