Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (3/2) στην «Φάρμα» μάθαμε ποιος είναι ο δεύτερος μονομάχος της εβδομάδας. Οι παίκτες του ριάλιτι του ΑΝΤ1 βρέθηκαν στον αχυρώνα και άρχισαν να καρφώνουν τα καρφιά τους στον πίνακα και να εξηγούν παράλληλα και τον λόγο που έδιναν την αρνητική τους ψήφο σε κάποιον συμπαίκτη τους.

Αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερους ψήφους και αναδείχτηκε δεύτερος μονομάχος ήταν ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, ο γνωστός σε όλους μας ως Κουτσαβάκης, ο οποίος ψηφίστηκε αρνητικά από 7 συμπαίκτες του, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των εννιά ψήφων που είχε η Χριστιάννα και αναδείχτηκε δεύτερος μονομάχος που πρέπει να παλέψει για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο πρώτος μονομάχος είναι ο Νεόφυτος, ο οποίος ψηφίστηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης (3/2) από την αρχηγό, Σάσα Μπάστα.

«Μας είπες ξεκάθαρα ότι πήγες και έπιασες τους παίκτες και τους είπε ψηφίστε με» του είπε ο παρουσιαστής.

«Όχι, όλους, με ξάφνισε λίγο το επιχείρημα της Αγγελικής, θα ήθελε να φύγει κάποιος, τον οποίο αγαπάει επειδή σήμερα έκανε, μπορεί να έκανα και λάθος δεν αντιλέγω και μένα αν ένας φίλος μου εδώ πέρα, ο Πελεκάνος κάνει ένα λάθος δεν θα του πω φίλες έκανες ένα λάθος πρέπει να φύγεις» απευθύνθηκε ο Κουτσαβάκης στην Ηλιάδη ζητώντας εξηγήσεις για την ψήφο της και η τραγουδίστρια του απάντησε:

«Όταν όλα τα άτομα προσπαθούν να δουλέψουν και υπάρχει από μέρους σου μια πλάκα και ένας χαβαλές, τον οποίο βλέπεις δεν τον αντέχουν όλοι την στιγμή που υπάρχει το άγχος, η αγωνία, το χάσιμο της αποστολής θα φέρει και κακουχία και άλλη πείνα και άλλα προβλήματα. Εκεί πρέπει μερικές φορές να μην κάνουμε χαβαλέ και κάποια πράγματα να τα βλέπουμε σοβαρά. Αυτό θέλω να καταλάβεις, δεν είναι ότι θέλω να φύγεις, ότι δεν σε αγαπάω, σου έχω πει ποια πράγματα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, “κλωτσάνε” εδώ μέσα. Δεν είναι χαρούμενος που είναι υποψήφιος» όχι είπε η Αγγελική διαψεύδοντας τον Κουτσαβάκη που επέμενε ότι αυτό επιδίωξε, ήτοι να αγωνιστεί.

Οι ερωτικές εξομολογήσεις της Μαρίας

Σε πικάντικες λεπτομέρειες πέρασε τώρα νωρίτερα η Μαρία Παπαγεωργίου στην Φάρμα κι άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησε τα πειράγματα, αναφέροντάς της πως ελπίζει στον καφέ να τα βρίσκει πιο πολύ από ότι στο ξεμάτιασμα: «Γιατί μου είπες τον καφέ. To το κρεβάτι που βρήκες πάντως δεν…»

Η Μαρία έσπευσε αμέσως να δικαιολογήσει τη θέση της: «Όχι ακόμα! Το φλιτζάνι πιάνει για ένα μήνα μετά. Έχει διάρκεια. Έχεις ένα μήνα μπροστά. Συγγνώμη εγώ με τον άντρα μου δύο φορές την ημέρα, εσύ τίποτα; Ούτε κρεβάτι; Έντεκα χρόνια τώρα δύο φορές την ημέρα. Τι πέντε λεπτά; Τι είναι κόκορας; Το πρωί που φεύγει 5 η ώρα τα χαράματα – τέτοια ώρα πάει ταϊζει και αρμέγει – και μία το βράδυ κατά τις 22.30 με 11. Μπορεί και τρεις μερικές φορές, το μεσημέρι, όταν λείπουν τα παιδιά» τόνισε η παίκτρια.

Ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να πιστέψει τις φορές που άκουγε και ζήτησε διευκρινίσεις για το πως το καταφέρνει και προλαβαίνει, αλλά και πώς αντέχει τώρα που είναι στο παιχνίδι

«Δεν θες να ξέρεις, εγώ δεν αντέχω μακριά του για αυτό έχω τρελαθεί. Εχω αφήσει την φίλη μου, την Ντίνα στον άντρα μου και μου λέει άστον θα τον περιποιηθώ εγώ. Τουλάχιστον να φάει σε δικό μου άνθρωπο. Καλέ δεν σας το κρύβω, πηγαίνουμε στην Αθήνα και σταματάμε σε όλα τα πάρκινγκ, αυτό που να το πεις» συμπλήρωσε.

Με τον Αστρινό να ομολογεί ότι μερικές φορές την φοβάται και εξαφανίζεται από το προσκήνιο.