Με πολύ παρασκήνιο, ίντριγκες, αλλά και εκνευρισμό από τους παίκτες ολοκληρώνεται απόψε στο επεισόδιο που θα δούμε στις 21:30 η 6η εβδομάδα για το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Η Φάρμα».

Ο επιστάτης ανακοινώνει το αποτέλεσμα της αποστολής, στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης συγκαλεί το καθιερωμένο συμβούλιο, κάνοντας τον απολογισμό της εβδομάδας, αλλά και της αρχηγίας του Μάνου Πανταζή.

Στη μονομαχία αποχώρησης, η Νίκη Χαντσαρίδου και ο Νεόφυτος Ηλία, τα δίνουν όλα για την παραμονή τους. Απόψε, ένας ή μία θα αποχωρήσει, αλλά στη «Φάρμα» δεν θα παραμείνουν 9 παίκτες καθώς αναμένονται αφίξεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και τις ισορροπίες.

Η Φάρμα
Η Νίκη Χαντσαρίδου

Λίγο πριν την είσοδο του επιστάτη, ο Μάνος Πανταζής τσεκάρει τις τελευταίες λεπτομέρειες της αποστολής. Ο ίδιος θεωρεί ότι τα έχουν καταφέρει. Θα έχει, όμως, την ίδια γνώμη και ο επιστάτης; Σε τι διαφωνεί ο Νεόφυτος Ηλία με τον Μάνο Πανταζή για τους πασσάλους που έχουν τοποθετήσει στα δέντρα;

Γιατί ο Μάνος Πανταζής θεωρεί ότι η Μαρία Παπαγεωργίου δεν μοιράζεται τις γνώσεις της με τους υπόλοιπους παίκτες και ειδικά με αυτούς που δεν γνωρίζουν τις εργασίες σε μία «Φάρμα»; Την ίδια άποψη έχουν η Χριστιάνα Σμαραγδή και η Αθανασία Τσουμελέκα την οποία εκφράζουν και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, πριν τη μονομαχία αποχώρησης.

Η Φάρμα
Ο Νεόφυτος Ηλία

Η Μαρία Παπαγεωργίου, όμως, διαφωνεί και πιστεύει ότι τα κάνει όλα καλά. Η ίδια θεωρεί πως απλά οι υπόλοιποι παίκτες έχουν στραφεί εναντίον της γιατί θέλουν να τη διώξουν από τη «Φάρμα», και δηλώνει πως είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει».

https://www.youtube.com/watch?v=bZtwkC-o218


Ο Βασίλης Λέντζος πλησιάζει τον Νεόφυτο Ηλία πριν τη μονομαχία και του ζητάει, αν φύγει, να τον αφήσει αρχηγό. Ο Νεόφυτος Ηλίας το αποκαλύπτει στην Χριστιάνα Σμαραγδή, στην οποία εκμυστηρεύεται ότι αν φύγει, προτιμά να αφήσει αυτήν για αρχηγό, κάτι που τη χαροποιεί ιδιαίτερα.

Για τη Νίκη Χαντσαρίδου, από την άλλη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν φύγει, θα αφήσει για αρχηγό τον Μάνο Πανταζή.

https://www.youtube.com/watch?v=yu7v2kf29Bc

Η Φάρμα: Ο επιστάτης βρίσκει πολλά λάθη στην αποστολή

Ο επιστάτης βρίσκει αρκετά λάθη στην εκτέλεση της αποστολής, ειδικά στο σκέλος τη στήριξης των δέντρων. Τους ανακοινώνει ότι είναι ανεπιτυχής η αποστολή, με αποτέλεσμα να χάσουν το έπαθλο και αφήνει τον Μάνο Πανταζή να τους εξηγήσει για ποιους λόγους.

Ο Μάνος Πανταζής είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με αυτήν την εξέλιξη, και εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο όταν ο Βασίλης Λέντζος συμφωνεί εν μέρει με τις παρατηρήσεις του επιστάτη.

Κατά τη διάρκεια της μονομαχίας, οι παίκτες δείχνουν μοιρασμένοι ανάμεσα στη Νίκη Χαντσαρίδου και τον Νεόφυτο Ηλία, αλλά όλα δείχνουν ότι οι περισσότεροι προτιμούν να μείνει ο Νεόφυτος Ηλία.

Πώς θα εξελιχθεί η μονομαχία; Ποιος από τους δύο θέλει να παραμείνει περισσότερο στη «Φάρμα»; Ποιος θα τα καταφέρει;

https://www.youtube.com/watch?v=fGODrh3R3zw