Ο Χριστόφορος Κατσιάνας  εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του MasterChef για να τους φτιάξει γεμιστά κολοκυθάκια και εξήγησε πως επέλεξε να μαγειρέψει ένα «μαγειρευτό» πιάτο γιατί θεωρεί τον εαυτό του μάγειρα των μαγειρευτών. Το άγχος κυρίευσε τον παίκτη και όπως είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της παραγωγής «είχα πάθει πλάκα».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να μάθει ποιον παίκτη από τα παλιότερα MasterChef είχε ξεχωρίσει ο φιλόδοξος μάγειρας και η απάντησή του, ξάφνιασε τους κριτές. «Δεν έβλεπα MasterChef chef» τους είπε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον… ευχαρίστησε.

Ωστόσο είχε ξεχωρίσει έναν καθώς είχε τύχει να τον δει και αυτός ήταν ο Γιώργος Πορφύρης.

Ο παίκτης είπε πως δεν δήλωσε εκείνος συμμετοχή στο MasterChef αλλά τον δήλωσε μια φίλη του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να μάθει αν ήταν φίλη του ή…. φίλη του, υπονοώντας αν ήταν κάτι παραπάνω η συγκεκριμένη κοπέλα από απλή του φίλη.

«Εσύ δεν έχεις φίλες σεφ;» ρώτησε ο Χριστόφορος τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Έχω» απάντησε ο σεφ και τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε πως: «Κάποτε είχε περισσότερες» κάνοντας τον Πάνο Ιωαννίδη να σκάσει στα γέλια.

Ο Χριστόφορος πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef με 2 «ναι».