Χαλασμός έγινε για μια ακόμα φορά στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης (23/12/2021) με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου αλλά και τις γυναίκες οι οποίες δέχονται να καταγράψουν σε βίντεο τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά συγκρούστηκαν ξανά στον τηλεοπτικό αέρα καθώς οι δυο παρουσιαστές έχουν διαφορετική άποψη για το συγκεκριμένο θέμα. Ο μεν Γιώργος Λιάγκας στην τοποθέτησή του υποστήριξε πως οι γυναίκες θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικές και να μην επιτρέπουν στους συντρόφους τους να τις καταγράφουν κατά την ερωτική συνεύρεση.

Από την άλλη η Φαίη Σκορδά, ενοχλήθηκε από τα λεγόμενα του παρουσιαστή καθώς όπως τόνισε πρέπει και οι άντρες να βάλουν μυαλό.

«Αυτό που λέω εγώ, κι ας με βρίζετε όλοι, κορίτσια μην δέχεστε να καταγράψετε προσωπικές στιγμές γιατί βλέπετε τι λένε τα στοιχεία, έξι στους δέκα θα σας πουν ψέματα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία ή το βίντεο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δηλαδή πάλι οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν και να έχουν τα μάτια τους 14;», είπε σε έντονο ύφος η Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ η Φαίη Σκορδά είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Πες στους άντρες να βάλουν μυαλό στο κεφάλι τους».

«Πια θεωρούν οι άντρες ότι δεν έγινε και κάτι. Ας βγάλουμε το βιντεάκι να το δείξουμε στο φίλο μας. να καταλάβουν τα αγόρια ότι όταν δείχνεις το βιντεάκι της κοπέλας που ήσουν έστω και για ένα βράδυ μαζί στον κολλητό σου, δεν σε κάνει πιο μάγκα, άνανδρο σε κάνει. Αυτό πρέπει να πεις», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε από την πλευρά του: «Είναι απαράδεκτο, προφανώς. Πρέπει να πεις κι αυτό, αλλά να πεις και το άλλο. Από τη στιγμή που υπάρχουν αυτοί, που δεν θα αλλάξει η κοινωνία από τη μία μέρα στην άλλη, μην κάθεστε κι εσείς να τραβάτε βίντεο».

https://www.youtube.com/watch?v=ZX_9UvzzNkg&t=107s