Χαλαρές στιγμές πέρασαν οι αγρότες της Φάρμας το βράδυ της Δευτέρας (20/12) και μάλιστα αποφάσισαν να ιδρύσουν και… κόμμα ώστε να εκμεταλλευτούν την παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο reality.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης και Δήμος Περπερίδης επισκέφθηκαν τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και του ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα κόμμα με έμβλημα το πρόσωπό του.

«Εχουμε κάποια αιτήματα Δήμαρχε. Θέλουμε να φτιάξουμε το κόμμα μας, με τα χρώματά μας, το λογότυπο και να υλοποιήσουμε αυτά που θες. Λογότυπο είπαμε να βάλουμε το πρόσωπό σου, μπορούμε;» ρώτησαν ο Κουτσαβάκης και ο Δήμος Περπερίδης.

«Μήπως είσαι μονομάχος (σ.σ. κοιτώντας τον Κουτσαβάκη); Μπορώ να προτείνω ξανά μήπως;» ρώτησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Περπερίδης πήρε το λόγο και ενημέρωσε πως έχει ορίσει τον Κουτσαβάκη «…γραμματέας του κόμματός μας… τον έβαλα εγώ σαν αντιδήμαρχο».

Τότε ο Κουτσαβάκης θέλησε να δείξει την πλήρη στήριξη του στον Παναγιώτη Ψωμιάδη γι’ αυτό γονάτισε και φώναζε στον Παναγιώτη Ψωμιάδη πως: «Είσαι Θεός, υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου», ενώ ο Δήμος Περπερίδης, συμπλήρωσε «ήρθαμε να σε υπηρετήσουμε», για να τους απαντήσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Ξεκινήσατε ίντριγκες και εγώ δεν τις γουστάρω αυτές τις ίντριγκες».

Οι δυο παίκτες έσκασαν στα γέλια ενώ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προσπαθούσε να διατηρηθεί σοβαρός.