Ο ΑΝΤ1 και η Μαρί Κυριακού δίνουν σε όλους μια ευκαιρία να στηρίξουν έμπρακτα τον συνάνθρωπο, το παιδί, το περιβάλλον «Με αγάπη». Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 12:50.

Την ερχόμενη εβδομάδα το «Με αγάπη» παρουσιάζει:

Παιδιοκαρδιολογική μονάδα από τις Θερμαίδες
Η Μαρί Κυριακού εγκαινίασε τη παιδιοκαρδιολογική μονάδα στο κρατικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης που προσέφεραν οι Θερμαϊδες και μας την παρουσιάζει τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου.

Παιδικές κοινωνικές φοβίες
Υπάρχουν κάποια παιδιά που είναι πιο ντροπαλά από τα άλλα και που αρνούνται πεισματικά να παραβρεθούν σε κόσμο! Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου θα ενημερωθούμε για τις παιδικές κοινωνικές φοβίες, αλλά και για το πώς μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε!

Αντιμετώπιση της θυματοποίησης και της εγκληματικότητας των ανηλίκων
Tην Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας παρουσιάζει το Κεντρικό Επιστημονικό Συμβούλιο για την αντιμετώπιση της θυματοποίησης και της εγκληματικότητας των ανηλίκων, που οργανώνει δράσεις, εισηγείται προτάσεις και γνωμοδοτεί στον Υπουργό Δικαιοσύνης για θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της θυματοποίησης και της εγκληματικότητας των ανηλίκων.

Στήριξη στα άτομα με αναπηρίες
Τα άτομα με αναπηρίες πρέπει να έχουν και τις ίδιες ευκαιρίες να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, την προσωπικότητά τους, να νιώσουν αυτόνομα και ανεξάρτητα. Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούμε το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ στη Μεσσηνία, ένα κέντρο εκπαίδευσης, κοινωνικής υποστήριξης και κατάρτισης ατόμων με αναπηρίες που τους δίνει τα εφόδια να αξιοποιήσουν κάθε ικανότητά τους σε πρακτικό και ηθικό επίπεδο.

Ένωση Αφρικανών Γυναικών
Οι γυναίκες από την Αφρική που είναι μετανάστες στη χώρα μας, αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν και να δημιουργήσουν μια οργάνωση που θα ασχολείται με ό,τι τους απασχολεί: την Ένωση Αφρικανών Γυναικών. Το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας την παρουσιάζει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.