Το Big Brother 2 live της Παρασκευής (03/12) είχε αέρα Survivor καθώς ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχτηκαν στο πλατό τη Μαριάνθη Κάσδαγλη (Survivor 4), τον Πάνο Αργιαννίδη (Survivor 1) και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με ένα φόρεμα απίθανο που αναδείκνυε την φανταστική της σιλουέτα.

Για την βραδιά η Ναταλί Κάκκαβα επέλεξε μια πιο αποκαλυπτική εμφάνιση, αφού φόρεσε ένα μίνι φόρεμα, που κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα. Η κάμερα έκανε πλάνα από κάτω μέχρι επάνω κι η παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο σώμα της. Μάλιστα στο πλατό ακούστηκαν κι επιφωνήματα τόσο από τον Γρηγόρη Γκουντάρα όσο κι από την Αφροδίτη Γραμμέλη, που ενθουσιάστηκαν με την εκθαμβωτική παρουσία της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συνέχισε με πειράγματα λέγοντας πως η σύζυγός του κοκκίνισε από το «διάβασμα» που της έκανε η κάμερα.

Μάξι από τη μια πλευρά, μίνι από την άλλη και τα πλάνα από τον σκηνοθέτη ήταν αποθεωτικά.

Και κάπου εκεί η Ναταλί τα μπέρδεψε τα λόγια της και μπέρδεψε τον ημιτελικό με τον προημιτελικό και πόσα ακόμη lives έχουμε να δούμε μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Την κατάσταση έσωσε ο αγαπημένος της, Γρηγόρης, ο οποίος με τακτ την διόρθωσε στον «αέρα».

Η Ανχελίτα τώρα προέβη σε αποκαλύψεις σπιτιού απαντώντας στις ερωτήσεις των συγκατοίκων της στο παιχνίδι της αλήθειας.

Ενώ δέχτηκε και την πρόταση γάμου του Παναγιώτη, με την παίκτρια χαμογελώντας να του ρίχνει άκυρο ενώ προς το τέλος ο ίδιος αποκάλυψε πως της έκανε πλάκα.

Ειλικρινείς απαντήσεις όμως είδαμε και από όλους τους ενοίκους του σπιτιού στις ερωτήσεις που δέχτηκαν την ώρα του live αφού ο Big Brother είχε ετοιμάσει μία ειδική ενότητα που αφορά όλους.

Όταν στο δωμάτιο επικοινωνίας πέρασε ο Νίκος ο Γρηγόρης και η Ναταλί του επεφύλασσαν μια έκπληξη πολύ ευχάριστη.

Ο Νίκος είδε τον μπαμπά του, ο οποίος θέλησε να του ανακοινώσει πως την περασμένη Τετάρτη έγινε θείος. Η αδερφή του Κωνσταντίνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Στο άκουσμα αυτής της είδησης ο παίκτης του Big Brother λύγισε.

Και αφού η βραδιά οδηγούσε προς το τέλος μάθαμε την παίκτρια που αποχώρησε και ποιοι είναι πέντε που πάνε ημιτελικό.

Η Ευδοκία, η Μαίρη και η Μαρία περίμεναν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού που με την ψήφο του υποστηρίζει τις συγκατοίκους που θέλει να παραμείνουν. Ποια αποχώρησε;

Αρχικά υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μαίρη Βαρσάμη από την ανοιχτή ψηφοφορία κι η Ανχελίτα, η Ευδοκία Τσαγκλή κι η Μαρία Αλεξόγλου από την μυστική ψηφοφορία των παικτών. Ωστόσο η Ανχελίτα κέρδισε την δοκιμασία του βέτο κι εξαιρέθηκε από την διαδικασία αποχώρησης.

Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχαιρέτησε από το σπίτι, δύο εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, ήταν η Μαρία Αλεξόγλου. Έτσι στον ημιτελικό πηγαίνουν ο Παναγιώτης, η Ανχελίτα, ο Νίκος, η Ευδοκία και η Μαίρη.