Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» με παρουσιαστές τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο ήταν το βράδυ της Τρίτης (02/11) ο Κωστής Μαραβέγιας. Ερωτευμένος και ευτυχισμένος ο αγαπημένος τραγουδοποιός και μουσικός καθώς τον προηγούμενο μήνα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Τόνια Σωτηροπούλου, μίλησε πρώτη φορά για την εκλεκτή της καρδιάς του και την ένωσή τους.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στην Ύδρα, παρουσία μόλις δέκα καλεσμένων.

Ένας γάμος ο οποίος έμεινε κρυφός μέχρι την τελευταία στιγμή και όπως αποκάλυψε ο Κωστής Μαραβέγιας δεν ήταν σχεδιασμένος.

«Δεν ήταν κάτι σχεδιασμένο καιρό πριν. Ήταν ουσιαστικά ένα τριήμερο όπως αυτά που έχουμε κάνει στην Ύδρα. Στο ίδιο μέρος που μέναμε και αγαπήσαμε, παντρευτήκαμε. Πολύ σύντομα το αποφασίσαμε. Παραδοσιακή πρόταση γάμου έγινε. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, γιατί θα κάνετε το ίδιο και δεν θέλω…. Ήταν με ένα τραγούδι που μας συνδέει, με πολύ χιούμορ. Το νυφικό δεν το είδα πριν από τον γάμο. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είμαι ευσυγκίνητος. Ήταν μια στιγμή γεμάτη αγάπη και σηματοδοτεί μια νέα εποχή. Αυτό που είναι συγκινητικό είναι ότι αισθάνεσαι όπως την πρώτη φορά που βγήκες με τον άνθρωπό σου» τόνισε και πρόσθεσε:

«Όταν την είδα πρώτη φορά νύφη, αισθάνθηκα σαν την πρώτη φορά που βγήκα μαζί της. Είναι η ίδια εικόνα. Είναι όλο πιο περιποιημένο, πιο φαντασμαγορικό, αλλά η ουσία είναι ακριβώς η ίδια. Είναι η συνάντηση, που είναι η απόλυτη ευτυχία των ανθρώπων. Είναι αλήθεια ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Και είναι πολύ ευχάριστο γιατί ήταν μια προσωπική στιγμή» σημείωσε.

«Ένας γάμος φτάνει. Αν πας για δεύτερο ρισκάρεις να γίνει κάτι διαφορετικό. Γενικότερα καλό είναι να παντρεύεσαι μια φορά», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης σε ερώτηση για το αν θα πραγματοποιηθεί θρησκευτικός γάμος.

Όσο για το πώς αντέδρασε ο Πάνος Μουζουράκης όταν του το ανακοίνωσε: «Το έμαθε τρεις μέρες πριν. Έμεινε. Ο Πάνος είναι ένας άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός και ευαίσθητος. Πραγματικά μοιράστηκε τη χαρά μου σε βάθος».

Για το πρώτο μήνυμα που του έστειλε η Τόνια: «Όταν το είδα είπε “Υπάρχει Θεός”. Δεν είμαι ο τύπος που θα κάνω το πρώτο βήμα. Μου έστειλε και μου είπε αν ήμασταν στην ίδια πτήση γιατί άκουσε να χτυπάει ένα κινητό με το “Που να βρω μια να σου μοιάζει”».