Πανέτοιμη για τη νέα της εκπομπή είναι η Κατερίνα Καινούργιου και όπως φάνηκε από την συζήτηση που είχε με εκπροσώπους του Τύπου, το μεσημέρι της Παρασκευής νιώθει… Super.

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους σε κεντρικό εστιατόριο των Αθηνών και αφού δέχθηκε ερωτήσεις συνομίλησε με έναν προς έναν, για το νέο της επαγγελματικό βήμα μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Αφήνοντας πίσω ότι έχει γίνει με την προηγούμενη επαγγελματική της στέγη, το Open, η παρουσιάστρια ανυπομονεί για την πρεμιέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μέσα από την συχνότητα του Alpha η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10:00.

Μεγάλο μέρος των ερωτήσεων που δέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου αφορούσαν τον πρώην συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και δοκιμάζεται στην παρουσίαση, μεταξύ άλλων, του Big Brother έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο του Νάταλι Κάκκαβα.

Η παρουσιάστρια απέφυγε να μπει σε διαδικασία σύγκρισης του Γρηγόρη Γκουντάρα με τον προηγούμενο παρουσιαστή του reality, Χάρη Βαρθακούρη και δήλωσε κατά των συγκρούσεων.

Μεγάλη επιθυμία της Κατερίνας Καινούργιου είναι να καταφέρει, όπως όλων, να καταφέρει να τερματίσει πρώτη στον πίνακα της τηλεθέασης και η εκπομπή να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Alpha: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τη νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Είστε έτοιμοι; Έρχεται η Super Κατερίνα, το πιο super πρωινό, τηλεοπτικό μαγκαζίνο με την πιο super παρέα! Φρέσκο, χαρούμενο, συναρπαστικό, ενημερωμένο, καθηλωτικό, συναισθηματικό και πολύ πολύ αληθινό!

Η Κατερίνα Καινούργιου, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10.00 μας υποδέχεται, δίνει χρώμα και ομορφαίνει τα πρωινά μας!Χαμογελάει, συγκινείται, αγαπάει! 

Λαμπερή, αισιόδοξη και ακομπλεξάριστη περιμένει τους τηλεθεατές στο καθημερινό, πρωινό τους ραντεβού! 

Στο πλάι της, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Πουλόπουλος συνθέτουν την ομάδα που θα κάνει στην κυριολεξία κάθε μέρα μας… «καινούργια». Για τρεις ώρες η super παρέα θα μας κρατά συντροφιά με πολύ ρεπορτάζ, χιούμορ, αποκαλύψεις, μεγάλες αποκλειστικότητες και πλούσιο παρασκήνιο από τον χώρο της showbiz.

Μαζί τους ο Χάρης Λεμπιδάκης με αποκλειστικά ρεπορτάζ και η Έλενα Πολυκάρπου που μεταφέρει πάντα πρώτη την είδηση!

Η Μάρα Μεϊμαρίδη θα «μαγεύει» την ομάδα προσφέροντας  ουσιαστικές συμβουλές σχέσεων και κυρίως ζωής, με το δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.

Και πώς θα γίνεται πιο νόστιμη η μέρα; Με την Κατερίνα Λένη

Ο μοναδικός  Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρίσκεται μαζί τους με την έμπειρη ματιά του και το πάντα καυστικό του σχόλιο. 

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στον ALPHA και είναι Super!

Super Κατερίνα από τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10:00 π.μ. στον Alpha!

Σοφία Πελεκάνου