Πυρετωδώς προετοιμάζεται η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου η οποία θα προβληθεί από την συχνότητα του Mega την ερχόμενη σεζόν.

Η νέα δραματική σειρά είναι γεμάτη πάθη, λάθη, βεντέτες αλλά και δίψα για δικαίωση. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς. Εκεί που το έδαφος καρποφορεί. Εκεί γεννιέται το μίσος και η εκδίκηση στήνει καρτέρι στον έρωτα. 

Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου υπογράφουν τη «Γη της ελιάς» και ταξίδεψαν στη Μάνη και το Σούνιο για τα πρώτα γυρίσματα της νέας καθημερινής σειράς του Mega.

To cast της νέας σειράς «Η γη της ελιάς»

«Η γη της ελιάς» θα βγει το φθινόπωρο στον «αέρα» του Mega και το cast αποτελείται από «δυνατούς» ηθοποιούς αλλά και νέα φρέσκα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα στη νέα δραματική σειρά παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας
και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος – ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας η Λυδία Κονιόρδου, guest star η Μάρω Κοντού.