Για το Survivor και τον Τριαντάφυλλο μίλησε ο Γιώργος Δασκουλίδης στο «Πρωινό» και άφησε αιχμές για τους Κόρο και Ασημακόπουλο, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την υποδοχή του Τζέιμς στη Ρόδο

«Είναι αστεία πράγματα αυτά. Με αφήνουν παγερά αδιάφορο και είναι λίγο χαζά. Αλλά αν έτσι νιώθει ο κόσμος… Αν δεν ήταν ο Τριαντάφυλλος δεν θα το έβλεπα. Είναι  ο χαρακτήρας του τέτοιος που είναι ιδανικός για τέτοιου είδους εκπομπές. Είναι ιδιόρρυθμος, μερικές φορές ιδιότροπος αλλά εξιτάρει τον κόσμο και νομίζω ότι θα βγει μόνο κερδισμένος.

Το θέμα του Κόρο και του Ασημακόπουλου δεν ήταν το αγωνιστικό κομμάτι του Τριαντάφυλλου αλλά τους ενόχλησε ότι μπορεί να παίρνει περισσότερα λεφτά από αυτούς. Είναι πολύ λογικό να παίρνει περισσότερα λεφτά, τον ξέρει όλη η Ελλάδα. Απόρησα που μείνανε αυτοί οι δύο τόσο καιρό ασχέτως που ο Ασημακόπουλος μου είναι πολύ συμπαθής.

Τον Σάκη τον γνωρίζω, έχω ντυθεί στο μαγαζί του για το βιντεοκλίπ που έκανα για το “Παραδέχομαι”.  Τη  Μαριαλένα την είχα δει απλώς στα εγκαίνια του Σάκη. Μπορεί ο Σάκης να είναι ερωτευμένος ακόμα με τη Μαριαλένα. Και από ό,τι κατάλαβα είναι» τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής.