Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: Η Θάλεια αναλαμβάνει να κατασκοπεύσει τον Δαμιανό για να μάθει τι τον συνδέει με τη Φαίη και την Κέντρα. Ο Βλάσης με την Ισμήνη καταστρώνουν σχέδια για να πάρουν τον Δαμιανό με το μέρος τους.

Η Σύλβια και ο Ζούβας διαδίδουν τα νέα πως περιμένουν δίδυμα, ενώ μια επίσκεψη της Βάνας στην αποθήκη περιπλέκει την κατάσταση μεταξύ Φώτη και Μανωλιού. Ο Μάρκος προσεγγίζει τη Ρενάτα, η οποία ανησυχεί ότι η Κέντρα έχει καταλάβει πως ο Αχιλλέας πλαστογράφησε την υπογραφή της.

Και ενώ ο Φώτης ετοιμάζεται να ανακοινώσει στην Κέντρα πως θέλει να χωρίσουν, λαμβάνει νέα από τον Βλάση που μπορεί να ανατρέψουν την κατάσταση.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στον Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Ο Φώτης αποφασίζει να μείνει με την Κέντρα για να βοηθήσει τον Βλάση να βρει τα λεφτά του, θα καταφέρει όμως να την κάνει να τον εμπιστευτεί; Η Θάλεια προσπαθεί να πλησιάσει την Ισμήνη και να μάθει τα πραγματικά της αισθήματα για τον Βλάση, την ώρα που ο Δαμιανός φαίνεται να μην είναι και τόσο εύκολος «στόχος» τελικά. Τι θα κάνει η Κέντρα όταν ο Μάρκος της προτείνει ένα σχέδιο που ενοχοποιεί τον Αχιλλέα για πλαστογραφία και μεταφορά παράνομων ειδών; Ποιος παρακολουθεί την έπαυλη και τι νέοι μπελάδες θα έρθουν στο προσκήνιο;