Πεσμένη ψυχολογικά είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τη διαμόρφωση των δυο νέων ομάδων του Survivor αφού πλέον δεν θα είναι στην ίδια ομάδα με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

Η μητέρα της Μαριαλένας, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, έκανε δήλωση στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην σχέση της κόρης της με τον Σάκη Κατσούλη.

Η κ. Γεωργία Χαραλαμποπούλου σημείωσε πως τα δάκρυα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη δεν είχαν ερωτική χροιά.

Συγκεκριμένα η κ. Γεωργία ανέφερε: «Ξέρω το παιδί μου καλύτερα από όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο reality πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν και άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρισε ο Πάνος Καλίδης, η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη για αυτό, βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου».