Τα πιάτα της Μπλε ομάδας σχολίαζαν οι κριτές του MasterChef και φυσικά τα σχόλια έφτασαν και στο πιάτο που έφτασε μπροστά τους το βράδυ της Πέμπτης και είχε μέσα κομμάτια με ωμή πάπια.

Ποιος όμως παίκτης όμως της Μπλε ομάδας είχε αναλάβει να ψήσει την πάπια; Η συζήτηση ξεκίνησε και οι παίκτες έριχναν ο ένας στον άλλον το μπαλάκι των ευθυνών και άκρη δεν έβγαινε.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδειξε να σαστίζει μπροστά στους παίκτες και με το παίκτες ότι κανείς δεν αναλάμβανε την ευθύνη.

Η παραγωγή ανέλαβε να λύσει το μυστήριο της ωμής πάπιας και έτσι έδειξε το βίντεο από την ομαδική δοκιμασία και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους.

Στο βίντεο λοιπόν φάνηκε ότι κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας η μπλε ομάδα είχε κυριευθεί από τον πανικό. Αν και το πιάτο χρειαζόταν τρία κομμάτια, η Μαργαρίτα προετοίμασε τέσσερα κάτι που όμως δεν θυμόταν.

Ο Νίκος Σκορδάκης από τη μεριά του είχε αναλάβει το ψήσιμο αλλά δεν φάνηκε να βγάζει από το τηγάνι τα κομμάτια στην σωστή τους ώρα και έτσι αποδείχθηκε ότι ο πανικός ήταν αυτός που ευθυνόταν για την ωμή πάπια.

https://www.youtube.com/watch?v=adsG3gcY6K4&t=2s