Το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα πήρε η Άννα Μαρία Βελλή καθώς ήταν αυτή που αποχώρησε απόψε από το Survivor. Η παίκτρια των μπλε δεν κατάφερε να κερδίσει τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και έτσι ήταν αυτή που αποχώρησε από το reality επιβίωσης.

«Με τους περισσότερους θα τα πούμε εκεί έξω. Δεν θέλω να το κάνω μελό. Ανακάλυψα όρια και αντοχές που ούτε εγώ δεν ήξερα ότι έχω», τόνισε μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα και στη συνέχεια φανερά συγκινημένη αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της με τους οποίους είχε έρθει πιο κοντά στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός, πριν ξεκινήσει η διαδικασία αποχώρησης, έδωσε κάποιες λεπτομέρειες της φαντασμαγορικής βραδιάς που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής με το πάρτι της ένωσης και αποκάλυψε ποιος θα είναι ο τραγουδιστής που θα διασκεδάσει τους διαγωνιζόμενους.

Όπως ανακοίνωσε θα γίνει μια συναυλία υπερθέαμα, θα έχει φαγητό και ποτό και η παραγωγή αποφάσισε να φέρει και για του ελληνικό Survivor αλλά και για το τούρκικο και το ρουμάνικο, ένα μεγάλο όνομα διεθνούς φήμης.

Αυτός είναι ο Jason Derulo! Οι παίκτες ενθουσιάστηκαν και τα κορίτσια άρχισαν να κάνουν το γνωστό χορευτικό που παίζει στο Tik Tok.

Στο άκουσμα της είδησης οι παίκτες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, δηλώνοντας πως είναι φαν του διεθνούς φήμης τραγουδιστή, αν και υπήρξαν και κάποιοι που δεν τον γνώριζαν.