Στα δυο είναι χωρισμένη η μπλε ομάδα του Survivor και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στο αποψινό επεισόδιο, λίγη ώρα πριν οι παίκτες μεταφερθούν στον στίβο μάχης.

Αφορμή για να ξεσπάσει μια ακόμα ένταση στάθηκε η απόφαση του Νίκου Μπάρτζη να βγάλει στον… τάκο τη Χριστίνα Κεφαλά λόγω της κατάστασης της υγείας μετά τον τραυματισμό που είχε.

Οι παίκτες έβαλαν, αρχικά στο στόχαστρο, τον Νίκο Μπάρτζη κατά την επιστροφή τους στην καλύβα μετά το τέλος του συμβουλίου με τον Αλέξη Παππά να του ζητάει το λόγο για την κίνηση του αυτή.

Η ένταση συνεχίστηκε όμως και μπροστά στον Γιώργο Λιανό λίγο πριν οι παίκτες αγωνιστούν.

«Έχω πει κάποια πράγματα τα οποία τα πιστεύω και είναι δικά μου. Αυτά δεν πρόκειται να αλλάξουν και είναι δικές μου απόψεις. Είμαι σε ένα παιχνίδι που θέλω να με κρίνει ο κόσμος όμως χθες φεύγοντας από το συμβούλιο ο Σάκης με έλεγε ξεφτίλα και μπορεί να το επιβεβαιώσει και η άλλη ομάδα. Με έλεγε ξεφτίλα, μ…, δεν ντρέπεσαι καθόλου, θα γυρίσεις και θα γελάει όλο το χωριό μαζί σου, είσαι ένα τίποτα κλπ. Δέχομαι μια επίθεση και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο», είπε ο Νίκος Μπάρτζης απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού.

«Το μόνο που είπα ήταν ντροπή. Ό,τι πιο ανήθικο έχω δει ήταν η ψηφοφορία σου», απάντησε ο Σάκης και ανακοίνωσε πως και μετά από συνεννόηση με τους 4 συμπαίκτες του δεν θα αγωνιστεί, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι.

«Κανείς δεν έχει την ψυχολογία να παίξει και όσον αφορά στο έπαθλο φαγητού αν το κερδίσουν τα παιδιά τους δίνουμε τη μερίδα μας. Εμάς μας νοιάζει να κοιμόμαστε ήσυχοι», ανέφερε.

«Ντρέπομαι και δεν θέλω να χαλάσω ενέργεια και να κάνω τίποτα για την μπλε ομάδα. Είναι ανήθικο και άτιμο προς το πρόσωπο της Χριστίνας. Έδειξε ότι έχει μεγαλύτερα… από κάποιους» είπε η Μαριαλένα και ο Αλέξης Παππάς σχολίασε πως: «Αυτή είναι μια στρατηγική του φαταούλα. Τα θέλω όλα και τα θέλω δικά μου».