Η αδυναμία από την έλλειψη φαγητού στο Survivor 4 είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να χάσουν από μια παίκτρια με το καλημέρα στο αγώνισμα της Κυριακής.

Η Μαριπόζα απαντούσε στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού πριν ακόμη ξεκινήσει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό και του εξηγούσε πως αισθάνεται έντονη αδιαθεσία.

Σύντομα, η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor 4, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να την κρατήσει στα χέρια ο Νίκος Μπάρτζης. Ο συμπαίκτης της την οδήγησε στον γιατρό προκειμένου να την εξετάσει.

Τάση λιποθυμίας είχε και η Ανθή Σαλαγκούδη

Λίγα λεπτά μόνο αργότερα, η Ανθή Σαλαγκούδη έδειξε κι εκείνη να μην αισθάνεται καλά. Και στην περίπτωση αυτή, την παίκτρια της κόκκινης ομάδας του Survivor 4, οδήγησε στα χέρια ο Κώστας Παπαδόπουλος προκειμένου να την εξετάσει ο γιατρός της εκπομπής.

Η αλήθεια είναι πάντως πως τόσο η αδιαθεσία της Μαριπόζα, όσο όμως και εκείνη της Σαλαγκούδη αντιμετωπίστηκαν με γερές δόσεις ειρωνείας από το Twitter, που είδε στην αντίδραση των παικτριών του Survivor 4, υποκριτικές ικανότητες.