Σε μεγάλη κρίση φαίνεται πως είναι η σχέση του Θέμη Κανέλλου με την Σοφία Δανέζη. Τι και αν οι δυο συγκάτοικοι είχαν αναπτύξει μια όμορφη φιλική σχέση από την αρχή του παιχνιδιού του «Big Brother»; Αυτό φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν εξαιτίας της εβδομαδιαίας δοκιμασίας που τους ανέθεσε ο Μεγάλος Αδερφός.

Συγκεκριμένα, ο «Big Brother» ανέθεσε στους συγκατοίκους να ζήσουν μια εβδομάδα με στρατιωτική πειθαρχία κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Θέμη Κανέλλου ο οποίος ξεκαθάρισε από την αρχή πως δεν έχει σκοπό να ακολουθήσει τους κανόνες.

Η ένσταση αυτή του παίκτη παρότρυνε και άλλους συγκατοίκους να μην ακολουθήσουν «πιστά» την εβδομαδιαία δοκιμασία με αποτέλεσμα να αποτύχουν να κερδίσουν το έπαθλο αλλά και να τους τιμωρήσει ο «Big Brother» αφήνοντας τους παίκτες μόνο με τα βασικά τρόφιμα.

Η Σοφία Δανέζη «χρέωσε» τον Θέμη Κανέλλο γι’ αυτό και μάλιστα του τόνισε πως έχει απογοητευθεί από την στάση του. Από την άλλη ο νεαρότερος συγκάτοικος του σπιτιού ανέφερε ξανά και ξανά πως το μόνο που κάνει είναι να είναι ειλικρινής.

Απόψε το βράδυ όμως, όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsbeast.gr, η Σοφία Δανέζη θα έρθει ξανά σε σύγκρουση με τον Θέμη Κανέλλο και τότε θα καταλάβει την άποψη που έχει εκείνος για το πρόσωπο της.

Στην συνέχεια θα βρεθεί στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» όπου δεν θα καταφέρει να κρύψει την απογοήτευση της αλλά και την στεναχώρια της γι’ αυτό.