Συναισθηματικά πιεσμένη φαίνεται πως είναι η Έρη Λώλη και αυτό φάνηκε και στον «αέρα» του «My Style Rocks» το απόγευμα της Τετάρτης.

Η παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΪ για να βαθμολογηθεί για το concept που τους παρουσίασε αλλά και για την ενδυματολογική της επιλογή.

Το λόγο πήρε πρώτα η Έλενα Χριστοπούλου η οποία μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την εικόνα της «επιθετική» και στην συνέχεια την ρώτησε αν είναι στεναχωρημένη για κάτι.

Τότε η Έρη Λώλη «λύγισε» και ανέφερε: «Δεν μπορώ τώρα να μιλήσω» αλλά στην συνέχεια πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: «Έχω μείνει εδώ χωρίς την γκαρνταρόμπα μου και σκέφτομαι να φύγω. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης «ανέλαβε δράση» προκειμένου να ηρεμήσει την παίκτρια. «Το να μην πρωταγωνιστείς, αλλά να είσαι κάπου με αξιοπρέπεια είναι πάρα πολύ σοβαρό».

Η παίκτρια σχολίασε πως από την στιγμή που δεν έχει την γκαρνταρόμπα της δεν μπορεί να πραγματοποιήσει εμφανίσεις με αξιοπρέπεια.

«Μα σήμερα δεν είναι θέμα αξιοπρέπειας. Το έχεις ξεχειλώσει. Έχεις αγχωθεί και το έχεις ξεχειλώσει. Η εικόνα  αυτή που έφερες είναι extreme κακόγουστη γιατί είναι ξεχειλωμένη. Εσύ στην κανονική σου ζωή δεν θα ντυνόσουν έτσι ποτέ» της ανέφερε ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Έλενα Χριστοπούλου, υπενθύμισε στην παίκτρια πως: «Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται».