Η Χριστίνα Μπόμπα βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Λιανού και μετέδιδε το κλίμα από τα παρασκήνια του «Voice» στον τελευταίο κύκλο του σόου του ΣΚΑΪ.

Αυτό όμως δεν θα ισχύσει και στον φετινό κύκλο καθώς η νεαρή παρουσιάστρια έχει αποχωρήσει από το project και οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ αναζητούν ήδη την αντικαταστάτρια της.

Γιατί όμως αποχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα από το «Voice»; Το… διαζύγιο ήταν συναινετικό καθώς «δεν ήταν ευχαριστημένη καμία από τις δυο πλευρές» όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Πέμπτης.

«Τι έχει γίνει η Χριστίνα Μπόμπα γιατί πλέον δεν είναι στο Voice. Μαθαίνω ότι θα υπάρχει αντικαταστάτρια. Στην αρχή, στα πρώτα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια, μπορεί να μη δούμε κάποιον στα backstage μαζί με τον Λιανό. Όμως στα live θα υπάρχει μια κοπέλα η οποία θα μας μεταφέρει το κλίμα από εκεί. Ακόμα δεν τη ξέρουμε γιατί το «Voice» πλέον θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα και θα πάει μέχρι το Φλεβάρη. Έχουν όλο το περιθώριο κάνουν διαπραγματεύσεις και να το δουν» ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.