Τα σχέδια της Νάνσυς απέδωσαν καρπούς, καθώς η Ελπίδα την έπιασε στα… πράσα με τον Χάρη σε έξαλλη κατάσταση ζητά παρηγοριά από τον δρ. Ανδρόνικο. 

Ευτυχώς για το ζευγάρι σύντομα η παρεξήγηση λύνεται και αποκαθιστάται η αλήθεια. Βέβαια, η αδίστακτη Νάνσυ συνεχίζει τα… μαγειρέματα.

Ο Στέφανος, από την άλλη πλευρά, προχωρά ακάθεκτος στη στενή πολιορκία της πρώην αγαπημένης του. Ταυτόχρονα, όμως, κερδίζει μια υποτροφία για το εξωτερικό και μπαίνει σε σκέψεις.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το περιοδικό «Τηλέραμα», η Κάτια πηγαίνει καλύτερα και αποκαλύπτει στον φύλακα-άγγελο της, δηλαδή τη Σοφία, πως έχει αρχίσει να θυμάται.

Πώς θα αντιδράσει, άραγε, η Ξένια μόλις μάθει τη βελτίωση της κατάστασης της «γιαγιάς» της από τον Τζώρτζη;  Φυσικά, καταστρώνει νέο σχέδιο εξόντωσης ενώ παράλληλα συνεχίζει να υπονομεύει την Ελπίδα αποκαλύπτοντας στη διευθύντρια της σχολής τη σχέση της πάλαι ποτέ κολλητής της με τον Χάρη.

Ο Μάνος και Μαίρη φαίνεται πως τα ξαναβρήκαν και είναι ευτυχισμένοι, όμως η Ντορίτα συνεχίζει να έχει τις αντιρρήσεις της και ζητά μια ακόμη φορά από τη μητέρα της να διαλύσει αυτή τη σχέση.